Originally Posted by
KENO
καμια σχεση με τον Λαγο, με Καιαδα και Παναγιωταρο ισως ναι, αν κι ο Παναγιωταρος με περναει λιγο στα κιλα. που θα παει ομως θα τον φτασω! :P
χαχαχαχαχα τι λεει! γι αυτο σ αγαπαω!!! <3
η πολιτικη αποψη ηταν απλα οπως καθε αλλη αποψη και τιποτα παραπανω. επειδη εγραψα κατι εκει δε σημαινει οτι αυριο μεθαυριο δε μπορω να το μετανιωσω.
σ αυτο συμφωνω δν ειπα κατι αντιθετο.. εννοω στο θρεντ με τιτλο "πολιτικη αποψη" π εγραψες οτι θα στηριξεις τη χρυση αυγη, ο καθενας αλλωστε ως ενηλικο ατομο εχει δικαιωμα να ψηφισει ο,τι θελει, δν μ πεφτει λογος.
στην Αθηνα η κατασταση ειναι τραγικη. μοιραζαν φαγητο για το πασχα πχ σημερα οι χρυσαυγιτες, και πηγε ο Καμινης καμινετος που θελει η Αθηνα να παραμεινει καμινι, και τους εδιωξε.
το διαβαζα σημερα στο LIFO. Ο Καμινης ειναι μια χαρα, που να ειχατε κ Μπουταρη με τ gay pride στα γεραματα.
μ'αυτο δειχνει αμεσα ποιος ειναι ο πραγματικος εχθρος των ελληνων, που τους θελει να πεθανουν στη πεινα.
σ αυτο δν ξερω τι να σου πω.. πιστευω η αληθεια ειναι καπου στη μεση.. πιστευω οτι το καθε κομμα, απο το πιο ακραιο μεχρι το πιο σοβαρο, απο το πιο εξτρεμιστικο κ το πιο συντηρητικο, ακομα κ η ΝουΝου κ το Μπατσοκ, μεσα στα σκατα εχει κ ενα καλο. Εαν ηθελε να μοιρασει τροφιμα μονο για Ελληνες δν βρισκω που ειναι το κακο, ας εβγαινε το Συριζα κ το Κκε να μοιρασει μονο για αλλοδαπους, παρα να διαφωνει σε ολα. Ισως απλα η Χρυση Αυγη το φαουλ της ειναι οτι το εκανε σε δημοσιο χωρο κ ποσο μαλλον στην Πλατεια Συνταγματος οπου εχει συνδεθει με το κινημα των Αγανακτισμενων κ ενδεχομενως καποιες οργανωσεις να ενιωσαν οτι ειναι προκληση, αυτο π θα μπορουσε να κανει κ να το κανει πιο αθορυβα χωρις να προκαλει ειναι να μοιρασει τα τροφιμα στα γραφεια του κομματος της. αλλα απο την αλλη παρολο π δν ειμαι χρυσαυγιτρια κ μαλιστα στις εκλογες ψηφισα συριζα (αυτα σε περιπτωση π καποιος πεταχτει να με πει χρυσαυγιτρια γιατι ολα τα χω ακουσει πια, ο καθενας με την αποψαρα του), ορισμενα που κανει η χρυση αυγη τα επιδοκιμαζω, με εξαιρεση ο,τι αφορα τη χρηση βιας σε μεταναστες κ σε γυναικες. δλδ το ξυλο δν ειναι λυση ουτε μαγκια. απο κει κ περα, η χ.α. κανει κ εθελοντικες αιμοδοσιες κ συσσιτια κ διανομη τροφιμων, το που θα τα δωσει ειναι δικο της θεμα. ας δωσουν κ οι αλλοι στους δικους τους στην τελικη παρα να μιλανε. αν δλδ εγω πχ εγω 2000 ευρω, 500 ρουχα κ 200 τροφιμα κ θελω να τα χαρισω μονο σε παιδια πχ επειδη αυτα συμπαθω κ δν συμπαθω τους ηλικιωμενους, γιατι πρεπει να δωσω και στους ηλικιωμενους? δικα μου δν ειναι? αρα οπου θελω τα δινω.
εκει στη Σαλονικα ειναι μαλλον πιο χαλλλαρα τα πραγματα, γι'αυτο προτιματε Συριζα και λοιπα αριστερα κομματα.