καλησπερα και απο μενα. ειμαι 3 χρονια με τι γυναικα μου και παντρευτηκαμε πρωτα με πολιτικο γαμο (συγνωμη για την ορθογραφια) και μετα με θρησκευτικο μαζι με τημ βαφτιση του γιου μας. γνωριστηκαμε υπο παραξενες συνθηκες αγαπηθηκαμε παραφορα εφυγα εγω απο το σπιτι μου και συγκατηκουσαμε μαζι. ηρθε το παιδι μετα απο 4 μηνες σχεσεις φυσικα εις γνωσεις μας .απο κει και μετα αρχισαν τα προβληματα. μια δε ξερω αν σε αγαπαω μια σε αγαπαω μια κρυο μια ζεστο. η αληθεια ειναι πωσ ειμαι πολυ ανασφαλης και τρομερα ευαισθητος.περασαμε απιστευτες δυσκολιες για να καταφερουμε να ειμαστε μαζι λογω οτι εγω ειμαι απο νησι και εκεινη απο αλβανια και οι γονεις μου δεν ηταν σιγουροι απο την επιλογη μου και περασα 40 κυματα και ακομα οι γονεις μου δεν εχουν τι συμπεριφορα που θα επρεπε απεναντι της. στησαμε το γαμο μας μονοι μας χωρις καμια βοηθεια οικονομικη.την αγαπαω τοσο πολυ που σε φαση να ερχοταν ενας δολοφονος και να μας ελεγε καποιον απο τους 2 σας πρεπει να σκοτωσω ενοειται θα ελεγα εμενα. αγαπαμε πολυ το παιδι μας και θελαμε να κανουμε και αλλο αλλα παλι αλαξε γνωμη σε ενα μηνα οπως συνηθως κανει απο τοτε που γνωριστηκαμε. εχει περασει πολυ δυσκολα παιδικα χρονια και μαζι μου μονο εχει ηρεμισει η ζωη της. παρ ολα αυτα ομως ερχονται μερες που μου λεει πως βιαστηκαμε και μετα απο 10 μερες ειμαστε μεσα στα μελια.την τελευταια εβδομαδα ομως μου ειπε πως εχει παγωσει μαζι μου και στο sex και γενικως. επειδη εχω κουραστει απ ολο αυτο δε ξερω τι πρεπει να κανω εκτος απ το να προσεξω τον ευατο μου γιατι μπορει να εχει ξενερωσει και απ αυτο.την αγαπαω απιστευτα , δε θελω να χασω το παιδι μου, και και και και.. οποιαδηποτε απαντηση δεκτη. ευχαριστω