Originally Posted by
zouzounitsaaa
Χρόνια πολλά σε όλους!με την αύξηση της δόσης του αναφρανιλ σιγά σιγά προσπαθώ να σκέφτομαι πιο λογικά.εδώ και 5 χρόνια μαζί με το αναφρανιλ παίρνω trittico 1/2 ή 1 το βράδυ ανάλογα με την αυπνία.βέβαια μετά που με έπιασε πάλι το άγχος,δεν το έπαιρνα γιατί φοβόμουνα τις παρενέργειες με το αναφρανιλ παρόλο που τόσα χρόνια δεν είχε υπάρξει κάτι.ε όταν δεν το παίρνω δεν κοιμάμαι.χτες πήρα μισό αλλά στις 6 το πρωί και δεν με πολυέπιασε κοιμήθηκα 4 ωρες αλλά διακεκομμένα.το είπα στο γιατρό και μου είπε να πάρω μέχρι 2 χάπια αν δεν με παίρνει ο ύπνος γιατί πρέπει να κοιμάμαι βράδυ και όχι πρωί καθώς αυτό δεν βοηθά και την ψυχολογία μου.του είπα αν μπορεί να πάθω κάτι απο αυτό και μου είπε ναι αλλά δεν σου λέω γιατί θα κάθεσαι να ψάχνεσαι πάλι.αν συμβεί κάτι μου λέει το ξανασυζητάμε κ το αντιμετωπίζουμε.ε τι ήθελε και μου το είπε αυτό,απο εκείνη την ώρα μου κόλλησε άγχος για τον ύπνο.Κι αν δεν κοιμηθώ;και αν πάθω κάτι;τι ήταν αυτό που εννοούσε;τι θα μπορούσα να πάθω και δεν το λέει;και μπαίνω στο φαύλο κύκλο αυτό και είμαι σίγουρη και το χάπι να πάρω δεν θα κοιμηθώ απο το άγχος μου....απελπίστηκα πάλι.