Μια μικρή ψυχολογική υποστήριξη
Καλησπέρα σας κυρίες και κύριοι, νέος στο φόρουμ αν και το διαβάζω καιρό.
Με λένε Νικο και ειμαι 30 ετών.
Λοιπόν θα μπώ κατευθείαν στα γεγονότα.
Πριν απο 3 μήνες και εν καιρώ άγχους λόγω εξεταστικής περιόδου, τρελού στρεςς και στεναχώριας , ξύπνησα ενα πρωί και ένιωσα τις γνωστές εμβοές στα αυτιά μου που απο τοτε κρατούν καλά , δεν ειναι δυνατές ώστε να μην κοιμάμαι , πήγα και σε ΩΡΛ μου ειπε οτι τα αυτιά μου ειναι μια χαρά.
Μετά απο 2-3 μέρες και αφού ένιωθα οτι η στεναχώρια χτυπάει στο στομάχι έκανα το λάθος και έφαγα κάτι εντελώς λάθος με άδειο στομάχι, κάθε βράδυ ενιωθα ένα ριγος απο το στομάχι για 3 περίπου μέρες ώσπου πήγα σε ενα πολύ καλό παθολόγο και με σιγουριά αφου με εξέτασε είπε οτι το γυρίζει σε γαστρίτιδα και έδωσε Nexium , πέρασε στην 3-4 μέρες αλλα αφού το σταμάτησα κάποιες φορές αφου πάλι φάω κάτι λάθος ή καπνίσω πολύ νιώθω ελαφρό κάψιμο στο στομάχι.
Τελος πάντων, μπαίνουν πάντα οι κλασικές σκέψεις φόβου ζωής, μήπως είναι κάτι άλλο μήπως έχω πρισμένο συκώτι, μηπως έχω καρκίνο, μήπως η καρδιά μου ειναι χάλια κλπ κλπ.
Κάνω εξαιτάσεις αίματος (ολα) κάθε 1 χρονο επειδή έχω και υπερταση και παιρνω χάπι, οι εξαιτάσεις ειναι μια χαρά πάντα (και τα καρδιογραφημματα και οι ακτινογραφίες).επειδή έχω ομως να κάνω πανω απο 1 χρονο τωρα (1 χρονος και 3 μήνες) έχω μια τεράστια φοβία οτι θα βγούνε ολα χάλια και θα ακούσω τιποτα περίεργο απο κάποιο γιατρό.
Παλαιότερα (προ 5ετίας) είχα φτάσει στο σημείο του ψυχιάτρου και έκανα αγωγή για 6 μήνες για το στρεςς έκτοτε είμαι πολύ καλύτερα.
Ενιωσα την ανάγκη να γράψω μπας και αναθαρρήσω λίγο με την βοήθεια σας.
:o