μπροσ γκρεμος και πισω ρεμα
Καλησπέρα, είμαι 22 ετών και έχω μια σχέση εδώ και 2 χρόνια περίπου . Η σχέση αυτή δεν ειναι και η καλύτερη, καθώς απο τον δεκεμβρι περίπου προσπαθώ να χωρίσω γιατι δεν νίωθω ερωτισμό πλέον για αυτόν τον άνθρωπο για την ακρίβεια τον τελευταίο καιρό δεν άντεχω ούτε να τον βλέπω. εχω προσπαυθήσει να χωρίσω λέγοντασ του το ευθέως αλλα εκείνος μου έλεγε να μείνω και με κάποιο μαγικό παντα με έπειθε να μείνω ( προφανώς λόγο του αδύναμου χαρακτήρα ). για να μην τα πολυλλογο ο φιλοσ ειναι απιστευτα νευρικος σε σημειο που την κυρικακή χωρίς λογο (ξυπνισε με νευρα) μετα απο ενα τσακωμο που εκεινος προκαλεσε εσπασε ολο το σπιτι του, εγω εφοσον ανεχτηκα τισ διακιμανσεις της ψυχολογιας του την ωρα του τσακωμου ,εφοσον δεν με αφηνε να φυγω γιατι μου πηρε τα κλειδια ,εφυγα και δεν ξαναγυρισα. ωστοσο με παρακαλαγε με αξιολυπιτα μηνυματα και συγνωμες καθως και με ορκουσ αλλαγεις. εκλεισε ενα ραντεβου σε μια ψυχειατρο στην οποια αναγκαστηκα να παω μαζι του γιατι δεν μπορουσα να τον αφησω μονο του (μπορει να μην ειμαι ερωτευμενη αλλα τον αγαπαω σαν ανθρωοπο και δεν μπορουσα να του στερισω την στηριξη μου σε μια αποφαση που του ζηταγα να παρει 8 μηνεσ πριν ). η γιατρος του εγραψε 3 συνταγεσ για νευρα αυπνιες και καταθλιψη.ωστοσο εγω πηγα σαν φιλη του και οχι σαν σχεση του εκεινοσ ομωσ δεν το βλεπει ετσι και θελει να κανουμε μια προσπαθεια. εγω δεν θελω ειμαι πολυ καταπιεσμνη απο αυτη την σχεση και εχω αναγκη να μεινω μοβη μου. θελω να τον βοηθω . μου ζητησε μια τελευταια προσπαθια στην οποια υποσχεται να με κανει να τον ξανα ερωτευτω. εγω ομως ξερω πωσ δεν γινεται και δεν θελω. δεν ξερω ομωσ αν πρεπει να φυγω τωρα που αρχιζει η θεραπεια του με την γιατρο και τα χαπια ή να φυγω σε λιγεσ εβδομαδες οταν αρχιζει να δρα η θεραπεια του. φοβαμαι πωσ αν φυγω τωρα τωρα θα τα παρατησει και θα εχω τυψεις και πως αν μεινω για λιγο μετα δεν θα με αφηνει να φυγω ή θα του δημιουργισω προβλημα στην θεραπεια του. στον γιατρο πηγε χθεσ και με επισε να δεχτω την προταση του να μεινουμε δοκιμαστηκα μαζι και δεν ξερω αν εκανα καλα... τι να κανω?