Καλημερα σας!
Εγω περασα ξυστα απο καποιες ουσιες λογω μεγαλης εσωτερικης πιεσης που ενιωθα. Εχω παρει καποιες φορες ηρεμιστικα αλλα δεν κολλησα, με το ποτο τα ιδια... γυμναζομαι πολυ τακτικα κι αυτο με απαλλασει απο πολυ αγχος και μου δινει αυτοπεποιθηση. Ομως δεν μπορω να απαλλαγω απ το τσιγαρο και μαλιστα εχω κακο μοτιβο καπνισματος. Δηλαδη χθες εκανα πανω απο πακετο και το περισσοτερο με τη νυχτερινη μου εξοδο. Εχω τα αγχη μου που ξεσπανε εκει και συνδεονται με την εξοδο ιδιαιτερα με συγκεκριμενα ατομα. Ομως συνηθως λεω "θα το κοψω" και για δυο τρεις μερες δεν καπνιζω καθολου. Και μετα την τριτη τεταρτη μερα ειτε θα κανω τρακα ειτε θα παω να αγορασω πακετο...Το χειροτερο ειναι πως ειμαι ικανος να εχω τρελες τυψεις καθε φορα. Και να βριζω τον εαυτο μου...οπως χθες που ειχα πιει κιολας και μετα απο τοσο καπνισμα μισουσα τον εαυτο μου και σχεδον ουρλιαζα βρισιδια προς εμενα. Θελω να απαλλαγω δεν παει αλλο. Το ειχα καταφερει πριν καποια χρονια να το κοψω εναν ολοκληρο χρονο. Μετα το αρχισα. Μετα το εκοψα αλλον εναν χρονο. Κι απο το 2009 μεχρι τωρα καπνιζω με αυτο τον τροπο που περιεγραψα πιο πανω. Δλδ τρακα και ισως μια φορα το δεκαημερο να παρω πακετο. Εχω αγχη, εχω αφραγκια, εχω βεβαιως και το μεγαλο μου θεμα την συγκαλυμμένη ομοφυλοφιλια μου που ηρθε στην επιφανεια πριν λιγα χρονια και με συγκλονισε... Τελος παντων... Καμια συμβουλη κανενας εχει να δωσει? Ειμαι καπνιστης σε denial χαχαχαχαχ