Καλησπέρα,από τα μέσα Μαρτίου είμαι σε σχέση με ένα παιδί..με είπε από την αρχή 'να το δοκιμάσουμε να είμαστε μαζί' .....σε αυτή τη σχέση όλο αυτό το διάστημα μπορώ να πω πως έδωσα τον καλύτερο εαυτό μου..συμπεριφερόμουν πολύ καλά στον ίδιο στην παρέα του κτλ...δεν γκρίνιαζα και δεν τον έφερα ποτέ σε δύσκολη θέση,δεν τον πίεζα για τίποτα..επίσης δεν είχαμε καβγαδίσει καθόλου μέσα στο διάστημα της σχέσης μας...παρόλο που εγώ προσπαθούσα να κάνω με αυτό τον τρόπο καλύτερη την σχέση μου και να τον γνωρίσω καλύτερα έβλεπα πως αυτός από την αρχή ήταν κάπως στον 'κόσμο του'....δεν μου έδινε και ιδιαίτερη σημασία...είπα 'εντάξει ίσως να είναι και στον χαρακτήρα'..όταν συναντιόμασταν τον έβλεπα για 2-3 ώρες και σαν δεν έφτανε αυτό μου έλεγε συνεχώς 'πρέπει να φύγω θα έρθει ο τάδε φίλος σπίτι μου' 'θα πάω με αυτά τα παιδιά εκεί σε λίγη ώρα πρέπει να φύγω'... ξενέρωνα πολύ που ήταν στον κόσμο του τις στιγμές που περνούσαμε μαζί...έβλεπα δεν είχαμε πολύ καλή επικοινωνία..ακόμα και το λεωφορείο σκέφτονταν που πέρασε και το έχασε και θα αργούσε!!!! στεναχωριόμουν πολύ με την συμπεριφορά του αλλά από την στιγμή που έχει πολλούς φίλους είπα πως αφού τον θέλω θα τον αποδεκτώ έτσι και δεν θα απαιτήσω περισσότερα...έβλεπα πως με'έκοβε' ακόμα και από τις συζητήσεις του fb...δηλαδή λέγαμε πότε θα βρεθούμε και που και αργότερα μου πετούσε ένα 'πρέπει να βγω να φάω πρέπει να βγω κτλ' όχι 1 φορά αλλά τις περισσότερες δηλαδή δεν είχαμε ούτε σωστή επικοινωνία μέσω διαδικτύου...είχαμε κάποια σεξουαλικά θέματα σε μια φάση αλλά τα συζητήσαμε,σκεφτήκαμε και είπαμε πως συνεχίζουμε κανονικά...εγώ όσο περνούσε ο καιρός κολλούσα...την επόμενη βδομάδα μετά από αυτή τη συζήτηση που είχαμε και είπαμε πως συνεχίζουμε κανονικά με πήρε τηλέφωνο και με είπε 'δεν νιώθω τίποτα για εσένα...δεν κολλάμε σε προσωπικότητες και σε στυλ...είσαι πολύ ήσυχος χαρακτήρας για μένα ...δεν φταις εσύ εγώ φταίω...του είπα αυτά που με απασχολούσαν σχετικά με τον χρόνο κτλ και του λέω δώσε μια ευκαιρία να τα βρούμε γτ φταις και εσύ...αυτός είπε πως είδε αρκετά και η απόφαση του είναι οριστική..με λίγα λόγια έβγαλε συμπεράσματα τελείως διαφορετικά από αυτό που είμαι χωρίς να με γνωρίσει όσο θα έπρεπε με αποτέλεσμα να με απογοητεύσει πολύ...είμαι αρκετά απογοητευμένη γτ εγώ τα έδωσα όλα για την σχέση μου ενώ αυτός ήταν μόνο στον κόσμο του...έχω απογοητευτεί πολύ τις τελευταίες μέρες...δεν έχουμε μιλήσει καθόλου από εκείνη την μέρα..ήδη πέρασε μια βδομάδα...θα ήθελα απλά γνώμες σχετικά με αυτή την συμπεριφορά του...