Είναι μεγαλύτερός μου... με θέλει; Μπορεί να γίνει κάτι;
Τους τελευταίους 5 μήνες είμαι μέλος σε ένα συγκρότημα. Περνάμε πολύ καλά σαν παρέα. Το "πρόβλημα" είναι ότι είμαι η μικρότερη στην παρέα...δεν είναι ακριβώς πρόβλημα βέβαια. Μπορούμε να συζητήσουμε πολύ άνετα. Όλοι με περνάνε για μεγαλύτερη και ξεχνάνε κάθε φορά πόσο χρονών είμαι.... λένε ότι το " βλέμα και η ωρημότητά ξεγελάει"... Αλλά όλοι τους είναι φοιτητές, και εγώ είμαι ακόμα στην πρώτη λυκείου! Είναι τραγικό... αλλά, δε μπορώ να πω, τα παιδιά με συμπαθούν αρκετά, και εγώ τους αγαπάω όλους πάρα πολύ. Το θέμα είναι πως τον έναν από αυτούς τον συμπαθώ με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Είμαι ερωτευμένη μαζί του. Και δεν πιστεύω πως είναι απλώς ενθουσιασμός, γιατί δεν μου αρέσε έτσι από την αρχή. Σιγά-σιγά, όταν άρχισα να τον γνωρίζω καλύτερα (και έτυχε να βγούμε 3 φορές μαζί) τότε κατάλαβα πως είναι εξερετικό παιδί. Αυτός είναι πολύ φιλικός και ευγενικός μαζί μου, πάντα, όταν κανονίζουν έξωδο, επιμένει να πάω και εγώ μαζί τους..., αυτός πρότηνε να είμαι μόνημα μαζί τους στο συγκρότημα... είχαμε και καποιες ιδιαίτερες στιγμές: σε μία ταβέρνα καθόμασταν δίπλα δίπλα, και εκείνος κοιτούσε με την άκρη του ματιού του, πολύ συχνά, το γόνατό μου, και όταν κατάλαβε ότι τον κοιτούσα γύρισε αλλού..., μία άλλη φορά που με βοηθούσε να βάλω στη θήκη την κιθάρα μου με κοίταξε στα μάτια (ενώ είχαμε σκήψει και οι δύο) και μου χαμογέλασε..., σε μία συναυλία που καναμε, πρόσεξα στο βίντεο ότι υπήρχαν στιγμές που ανταλλάσαμε ματιές... και τότε (όταν είχαμε μαζευτεί να δουμε το βίντεο από τη συναυλία) είχα νιώσει πολύ άβολα (δεν ξέρω αυτός...) γιατί τυχαίνει το βασικό μέλος του συγκροτήματος να είναι Ο ΞΑΔΕΡΦΟΣ μου!!! Αυτό κι αν είναι γκαντεμιά....! Απ' ότι δείχνει ενδιαφέρεται για μένα... αλλά να...είναι που είμαι ανήληκη, και φοβάμαι πως διστάζει να κάνει κάποιο βήμα και ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ (αυτός είναι 23 και εγώ 16) και ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΚΑΙ Ο ΞΑΔΕΦΟΣ ΜΟΥ... θελώ πραγματικά μία συμβουλή.... τι να κάνω; Δεν μπορώ να τον βάλω απο το μυαλο μου... είμαι υπερβολικά προβληματισμένη...