Έντονο άγχος και κρίσεις πανικού...έχω απελπιστεί!!!
Καλησπερα σε ολα τα μελη! Εδω και 1 μηνα ζω μια κολαση, εχω καθημερινα εντονο αγχος με κρισεις πανικου...δεν μπορω να ηρεμησω με τιποτα!Κανω θεραπεια με ζαναξ και λαντοζ εδω πανω απο 1,5 χρονο ενω παλευω με τις κρισεις πανικου πανω απο 5 χρονια.Τα ζαναξ δεν μπορουν να με ηρεμησουν παρα ελαχιστα μονο, εχω φτασει τα 6mg τη μερα χωρις να δω διαφορα ενω παλια επαιρνα 1mg και επεφτα ξερος στον υπνο. Δεν μπορω να καταλαβω που μπορει να οφειλεται αυτη η υποτροπη...πριν κανα μηνα αντε να με επιαναν 2-3 κρισεις τωρα με πιανουν καθημερινα. Φοβαμαι να βγω πολλες φορες απο το σπιτι, αποφευγω να πηγαινω σε μερη που εχει πολυ κοσμο και εχω κοψει καθε ειδους δραστηριοτητα που εκανα πριν, πχ. μπαλα με φιλους, σινεμα η γυμναστηριο και οταν βγαινω φροντιζω γυρω μου να υπαρχουν παντα ανοιχτα φαρμακεια η ιδιωτικα ιατρεια. Απο τον φοβο που νιωθω πηγα σε καρδιολογο, με εξετασε αναλυτικα(τριπλεξ καρδιας, καρδιογραφημα) ολα βγηκαν καθαρα...συγκεκριμενα μου ειπε: εισαι 26 χρονων γυμναζεσαι απο τα 7 σου χωρις κανενα προβλημα, δεν πινεις δεν καπνιζεις δεν παιρνεις ναρκωτικα κτλ, μη σε φοβιζει τιποτα η καρδια σου ειναι γερη! Τηλεφωνησα στον ψυχιατρο που με παρακολουθει τα τελευταια 3 χρονια του ειπα πως νιωθω χαλια, η συμπεριφορα του ηταν τελειως αντιεπαγγελματικη...μου απαντησε δεν φταινε τα φαρμακα που δε σε πιανουν πλεον αλλα η ψυχοσυνθεση σου, εισαι πολυ αγχωδης ατομο γι'αυτο τα παθαινεις ολα αυτα! Μετα απο αυτο και τα φαρμακα να τελειωνουν ειμαι σε αναζητηση νεου ψυχιατρου-ψυχοθεραπευτη, που να μη με βλεπει ως πορτοφολι αλλα ως ανθρωπο! Και τι δε θα εδινα για μια μερα χωρις αγχος και κρισεις...ετσι εχω αναγκαστει να σκεφτομαι πλεον...