Καλημέρα σε όλους!!
Μπαίνω κατευθείαν στο θέμα... :)
Το προηγούμενο σάββατο, σε μια έξοδό μου, γνώρισα ένα τύπο. Με πλησίασε έξυπνα, μιλήσαμε για πολύ ώρα, η χημεία φάνηκε απ' την αρχή... Η λεπτομέρεια που έκανε τη διαφορά, για μένα?? Έφυγε (για να πάει να συνεχίσει αλλού τη διασκέδασή του) και μετά από λίγη ώρα ξαναγύρισε μόνος του στο μαγαζί για να έρθει να με βρεί...
Βγήκαμε το πρώτο ραντεβού μετά από δυο μέρες... Η χημεία άρχισε να δένει εντελώς. Κοπλιμέντα, υπονοούμενα, συζητήσεις μέχρι το πρωί και, φυσικά, το περιβόητο πρώτο φιλί...
Την επόμενη μέρα τον επισκέφθηκα σπίτι του. Κάναμε σεξ, χημεία ακόμα και εκεί... Εγώ να απορώ αν όλα αυτά είναι αληθινά κ να ψάχνω να βρω έστω ένα κουσούρι... ώσπου μου το 'σκασε...
Μου ανακοίνωσε ότι υπάρχει μια κοπέλα σε άλλη πόλη, με την οποία δε βρίσκονται συχνά (1-2 φορές το μήνα). Οι δικές μου απορίες πολλές... Γιατί ξεκίνησε αυτή την ιστορία ενώ υπάρχει κάτι άλλο στη ζωή του..; Γιατί δε το τελειώνει, εφόσον προφανώς δε τον γεμίζει, θέλει να έχει μια εδώ και μία εκεί...;;; Τι θέλει άραγε από όλη αυτή την ιστορία, γιατί εγώ ξέρω τον εαυτό μου κ ξέρω τι θέλω και από μένα αλλά κ απ' τον ίδιο.
Οι απαντήσεις του χωρίς νόημα.. "Έχεις δίκιο... Δε ξέρω , πρώτη φορά μου συμβαίνει, το μυαλό μου έχει γίνει πουρές κτλ"
Θα ήθελα πολύ να βγάλω ένα συμπέρασμα, έχω προβληματιστεί πολύ προφανώς. Μου αρέσει πολύ, δε ξέρω όμως αν μπορώ να συνεχίσω την ιστορία του "ναι, περνάμε καλά, κ όποτε εμφανιστεί η άλλη εγώ να το βουλώσω"
Θα ήθελα τις γνώμες σας
Ευχαριστώ κ καλημέρα σε όλους!!! :D