Καλησπερα!
Εδω κ λιγο καιρο (βασικα απο περσυ το καλοκαιρι που διαφημιζαν στην τηλεοραση οτι τα γενοσημα ειναι απολυτως ασφαλη κτλ) μπηκαν τα γενοσημα φαρμακα σε καθε ιατρικο τομεα κ ειδικοτητα, αλλα επειδη εμεις παιρνουμε για ψυχικες νοσους, αυτο ελειπε να μην μπουν κι εκει!
Ουσιαστικα προκειται για την επελαση των γενοσημων.
Και θελω να ρωτησω, εσεις που παιρνετε (αλλα κ καποιος π δεν παιρνει) φαρμακα, τι κανετε, τα εμπιστευοσαστε?
Και με τη διαφορα που πρεπει να πληρωνεις εαν επιλεγεις να συνταγογραφησεις το πρωτοτυπο? με τις ρυθμισεις του ΕΟΠΠΥ πληρωνεις πλεον τη διαφορα.. επισης πληρωνεις και συμμετοχη και οχι 0% οπως ηταν μεχρι προτινος..
σκατα τα κανανε και στην υγεια.. θελουν να εξαθλιωσουν τον κοσμο, να στερησουν το βασικο και αναφαιρετο δικαιωμα που ειναι η υγεια.. (κ μετα ακολουθει η παιδεια κτλ)
Εγω παιρνω Αμπιλιφάι, Ινβέγκα και Ζολόφτ. Στο Αμπιλιφάι δεν υπάρχει γενόσημο και όπως είχε ειπωθεί και σε άλλο θρεντ, πληρώνουμε κανονικά τη συμμετοχούλα μας 55 ευρώ, σε όποιο ταμειο και να ειμαστε συμβεβλημενοι.
Το Ινβεγκα ειναι παρομοιο του ρισπερνταλ και μου προτεινε η γιατρος γενοσημο αλλα δν δεχτηκα. δν εμπιστευομαι.
Το ιδιο και με το ζολοφτ.
Παιδια οταν τα εχω παρει τα φαρμακα αυτα καιρο κ εχουν δοκιμαστει στον οργανισμο μου και με εχουν βολεψει με λιγα λογια, ρισκαρω να παρω ενα φαρμακο το οποιο δν ξερω καν σε ποια τριτοκοσμικη χωρα παραγεται, με τι συνθηκες, αν οντως εχει στην ιδια περιεκτικοτητα τη δραστικη ουσια η διαφορετικα εκδοχα, κ αν απλα ειναι αναποτελεσματικο αλλα μπορει κ σε σπανιες περιπτωσεις πχ να προκαλει κ αλλεργικη αντιδραση?
Ας πουμε για το ρισπερνταλ εχουν βγει καμια 20αρια γενοσημα! Παρ το αυγο και κουρευτο!
Εγω δν τα εμπιστευομαι παντως.. επισης προτιμησα να πληρωνω 55 το Αμπιλιφάι παρά να πάω πχ σε Σεροκουέλ.. δν ειναι λυση αυτη πιστευω..
Εσεις τι κανετε με τα φαρμακα? Παιρνετε τα γενοσημα, τα πρωτοπυτα, και με ποιο σκεπτικο?