Πιο το επομενο βημα???συμβουλες παρακαλω
Καλησπερα ειχα παλια κρισεις πανικου(κλασσικα ο καλυτερος πελατης παντος γιατρου) αγοραφοβια και ολα τα συναφη.εκανα θεραπεια αλλαζοντας φαρμακα και εγινα καλα!μετα απο 8 μηνες με το τελευταιο φαρμακο τα εκοψα σιγα σιγα.Οι κρισεις πανικου παρελθον,αγοραφοβια τελος!εχω ομως κατα καιρους ενοχλητικη υπερενταση και ανυσηχια.Πολυ αραια παιρνω xanax σε ελαχιστη δοση αλλα νιωθω οτι ακομα δεν εχει ολοκληρωθει η θεραπεια μου!Πλεον ξερω τι εχω δεν γυρναω σε γιατρους πια απλα με ενοχλει η κατασταση!Συχνα εχω κουρασμενα ποδια στους μηρους πανω απο τα γονατα και στεναχωριεμαι αλλα το θεωρω και αυτο ψυχολογικο!(αφου εχω κανει ολες τις εξετασεις)
και ρωταω με περιορισμενη ψυχολογικη υποστηριξη λογω μερους κατοικιας τι θα μπορουσα να κανω??Δευτερη θεραπεια με φαρμακα και βιβλια αυτοβοηθειας??
Να πω οτι γυμναζομαι παω για μπανιο κολυμπαω δεν με ενοχλει καθολου να ειμαι μονος παντου δεν φοβαμαι πλεον ειμαι ατρομητος.
Ειναι τοσο τραγικο να ξαναπαρω φαρμακα??θα με ξαναπιασουν?φοβαμαι και τις παρενεργειες αρκετα το πρωτο καιρο.Ισχυει οτι αν ξαναπαρω δευτερη φορα θεραπεια θα εινια μακροχρονη??
Οποιαδηποτε βοηθεια θα την εκτιμουσα!