Έλξη που δεν μπορώ να καταπολεμήσω...
καλημέρα σε όλους. Γράφω πρώτη φορά με πρόφαση ένα θέμα που με απασχολεί τους τελευταίους μήνες. Πρόκειται για έναν συνάδελφο στην δουλειά, παντρεμένο. Να πω εδώ ότι είμαι και γω παντρεμένη.
Από την πρώτη στιγμή που τον γνώρισα ένιωσα αμηχανία. Με έκανε να χάνω τα λόγια μου, να αισθάνομαι άβολα χωρίς να κάνει κάτι. Και μόνο που ήταν εκεί έφτανε. Αναγνωρίζοντάς το αυτό, τον απέφευγα. Στο ένα χώρο αυτός, σε άλλον εγώ.
Σε κάποια φάση έπρεπε να συνεργαστούμε, σε μικρά projects τίποτα χρονοβόρο, ίσα ίσα που απαιτούσαν 1-2 συναντήσεις την βδομάδα. Αυτός επαγγελματίας, ορθός, κοφτός, χωρίς να δίνει την παραμικρή ένδειξη για τίποτα. Έλα όμως που εγώ κόλλησα! Το μυαλό μου άρχισε να φτιάχνει ερωτικά σενάρια με αποτέλεσμα να φτάσω στο σημείο να αποφεύγω να τον κοιτάω στα μάτια. Κάθε φορά που μου μιλάει προσπαθώ να είμαι σοβαρή, αποφεύγω άμεση οπτική επαφή με τα μάτια του γιατί θα προδοθώ δεν υπάρχει περίπτωση. Η κατάσταση έγινε ακόμα πιο αστεια, κάποια στιγμή δεν άντεξα και τον κάρφωσα με τα μάτια, ξέρετε εκείνο το έντονο βλέμμα που λέει πολλά και συνάμα τίποτα, και η πλάκα είναι ότι ανταποκρίθηκε, εκείνη την μέρα αυτό έγινε 2-3 φορές.
Γυρνώντας σπίτι και ηρεμώντας σκέφτηκα ότι αυτό που ξεκινάει να γίνει δεν θα πρέπει να γίνει και έτσι από την επόμενη μέρα το έκοψα εντελώς, μάλλον όμως το ίδιο έκανε και αυτός. Και έχω φτάσει σε μια κατάσταση σήμερα να θέλω οπωσδήποτε να κάνω σεξ μαζί του! Να αλλάξω δουλειά δεν υπάρχει περίπτωση (ξέρετε πόσο δύσκολο είναι στις μέρες μας), ούτε όμως και αυτός πρόκειται να φύγει (είναι πολλά χρόνια στην εταιρία).
Ζητώ την συμβουλή σας! Πως να χειριστώ την κατάσταση που από Δευτέρα θα είμαστε πάλι στον ίδιο χώρο και πάλι θα τον γδύνω με τα μάτια μου???