προβληματισμενος!!!Γνωμες??
Εδώ και 4 χρόνια ταλαιπωρούμαι με βασική πηγη το άγχος.είχα κρισεις πανικου και υποχονδριαση αφού μέχρι να γίνει η διάγνωση περασα απο κάθε ειδικότητα ιατρικής καταλήγοντας στο ψυχίατρο κανοντας θεραπεία οι κρίσεις πανικού εξαφανίστηκαν.Νιώθω ομως οτι δεν έχω τελειώσει με το θέμα.Εδώ και ένα χρόνο δεν παίρνω τίποτα μονο περιστασιακά κανένα ηρεμιστικό σε ελάχιστη δοση λογω υπερέντασης και ανυσηχίας.
Τώρα εχω μια ενόχληση εδώ και κάπιους μήνες .τα ποδια μου ειναι βαριά χωρίς προφανή λογο και ενώ γυμνάζομαι βλέπω οτι δέν εχει να κανει μ αυτο!είναι με τις μέρες τους.(έκανα μικροβιολογικες που συνέστησε ο νευρολόγος και καρδιολογικές ολα καθαρα οπως περίμενα αλλωστε)το εχει βιώσει αλλος??
και ρωτάω τι κάνουμε τώρα.
Οι επιλογές λογω μέρους περιορισμένες.
Πάω στη μοναδική ψυχίατρο που έχουμε και η οποία δεν μ εμπνέει 100% εμπιστοσύνη και κανω δεύτερη θεραπεία?(με τα seropram εγινα περδικι)
Κάνω συνεδρία skype με ψυχίατρο ψυχοθεραπευτή που σχετικά τυχαία θα βρώ ??
ξεκινάω μόνος μου seropram παλι??
Πάω στη μονάδα ψυχικής υγείας εδώ που και γι αυτη αλλοι τα λένε έτσι αλλοι αλλιώς?
ειλικρινά ταλαιπωρούμε ενω έχω κάνει μεγάλη προσπάθεια γυμνάζομαι πάω για μπανιο βγαίνω!!θέλω να ευχαριστηθώ τα πάντα και αυτό με κρατάει πίσω.