μια γνωριμία που δε φαινεται να εχει συνεχεια......
Το Σαββατο που μας πέρασε. Σε γνωστο μαγαζι της πόλης. Καθοταν με τις φιλες τις στο τραπεζακι μπροστα από το τραπεζακι που καθομουνα εγω κι οι φιλοι μου. Την ειχα προσεξει από την αρχή και μου κανε εντυπωση, ηθελα να της μιλήσω. Την πλησιασε στην αρχη ο ενας από τους φιλους αλλα δεν εγινε τιποτα. Σημειωνω ότι κατά τη διαρκεια της βραδιας την ειχαν πλησιασει ακομα δυο τυποι, όπως κι ο φιλος απλα λιγο μπλα μπλα.
Όταν καποια στιγμη την ειδα μονη την πλησιασα, την επιασα στην κουβεντα, μου ειπε πολλά γι αυτην, μου ξανοιχθηκε για το χαρακτηρα της, της μιλησα αρκετα για μενα. Πέρασα μια ωραια βραδια μαζι της, χορεψαμε μαζι, μου εδωσε δυο φορες την ευκαιρια και τη φιλησα. Ήμουνα αρκετές ωρες μαζι της. Ανταλλάξαμε τηλέφωνα και μου ειπε ότι θα περιμενε τηλεφωνημα μου να τα πουμε από κοντα για καφε. Ένιωθε ωραια μαζι μου. Τη συνοδεψα μαζι με τις φιλες της, σχεδον ξημερωματα στο αυτοκινητο της.
Έκρινα πως θα φαινομουν παρακαλακιας αν την επαιρνα τηλ την επομενη. Χθες Δευτερα την πηρα δυο φορες, δε μου απάντησε. Λαθος τηλ δε νομιζω να μου εδωσε επειδη αυτή μου εκανε την αναπαντητη και πηρα τον αριθμό. Μήπως δεν αξιζει τον κοπο να την ξαναπάρω? Μήπως θα πρεπει να ψάξω να βρω που εργαζεται να τη διεκδικήσω? Υπάρχει και η άλλη σκεψη, ωραια κοπελα είναι, σιγουρα εχει πολλες προτάσεις τα βραδια που βγαινει και όχι μόνο, ίσως να με χειριστηκε με τον ίδιο τρόπο που εμαθε να χειριζεται τόσους άλλους, δλδ απλά περασε ωραία μαζί μου, μου εδωσε τηλ και υποσχεση να τα ξαναπουμε ξερωντας πως θα χειριζοταν τη συνεχεια, ίσως δεν ήμουν αυτό που θα θελε να βρει απλά δεν το έδειξε. Ίσως απλά να μην ήταν καταλληλη για μένα. Και ηταν από τις πολύ σπάνιες από τις περιπτωσεις που πλησιαζω γυναικα που πραγματικά να μ αρεσει και να τη θέλω.
Θα θελα ν ακουσω γνωμες σας. Να την ξαναπάρω ή/και να ψαξω να βρω που εργαζεται (πληροφοριες για τη δουλεια της μου εδωσε)? Να κρινω ότι τελειωσε και να θεωρησω την όλη φαση απλα σαν μια επιτυχια, σαν μια εμπειρια?