καθε μερα ειναι μαρτυριο. η ασχημια του κοσμου με καταπλακωνει. καθε μερα ολο και πιο μεγαλη αηδια με πιανει για ολα γυρω μου. απο τους δηθεν φιλους και τους συγγενεις, μεχρι τον εργασιακο χωρο και παραεξω την κοινωνια και τον κοσμο. εχει γεμισει σκατοψυχους υποκριτες παντου. και τα ατομα της ηλικιας μου ειναι οσο δηθεν και ναρκισσοι θα μπορουσαν να ηταν. δεν βρισκω αδιεξοδο πουθενα. δεν μπορω να απολαυσω τιποτα. δεν βλεπω τιποτα στο μελλον. ο κοσμος δεν προκειται να αλλαξει.
σκεφτομαι τον εαυτο μου πριν 5χρονια, πριν 10 χρονια ποσο καλυτερα ηταν που δεν ηξερα τιποτα και ζουσα στους δικους μου κοσμους της φαντασιας. αλλα πλεον δεν μπορω να το κανω. δεν μπορω να εξαπατω αλλο τον εαυτο μου. οι σκεψεις αυτες δεν μπορουν να φυγουν και δεν θεωρω οτι πρεπει και να φυγουν. δεν θελω να αγνοω την σαπιλα που υπαρχει γυρω μου, αλλα δεν την αντεχω.
απορω με τους ανθρωπους πως μπορουν και δεν τους νοιαζει τιποτα παρα μονο η καλοπεραση τους. πως μπορουν και ειναι τοσο χοντροπετσοι. τοσο αναισθητοι, χωρις τυψεις για τιποτα.
καθε μερα καταρρεω ολο και πιο πολυ, δεν ξερω για ποσο καιρο ακομα θα μπορεσω να συνεχισω. θελω να τα ξεχασω ολα και να γινω παλι παιδι. θελω να ξεφυγω αλλα και αυτο ακομα φανταζει ματαιο, οταν η πραγματικοτητα ειναι τοσο αρρωστη, το να ζεις σε μια φουσκα δεν ειναι λυση