Originally Posted by
Συνήθεια
Είναι σαν ένας ύπουλος εχθρός. Η ανάμνηση, η νοσταλγία αυτού που έχεις ζήσει και ξέρεις πως ποτέ ξανά καμία ώρα δεν θα είναι σαν εκείνες. Ξαφνικά έχουν αποκτήσει μέτρο σύγκρισης οι στιγμές και αναμετριούνται σε έναν αγώνα άνισο δίχως αποτέλεσμα και δίχως νίκη. Νοσταλγία, τι είναι νοσταλγία; Μια τυχαία στιγμή στο παρόν που φωτίζει μια στιγμή στο παρελθόν. Ένας πόνος γλυκός που έχει την τιμή να προέρχεται από μη φανταστικά γεγονότα .Μικρά θαύματα που αποσιωπήθηκαν μέσα στην καθημερινότητα . Ήταν όλα ιδανικά δεδομένα κι όλα φθαρτά εκ του αποτελέσματος. Η ζωή πάει μπροστά και μας απασχολεί, μας ζητά και μας υποχρεώνει σε μια νέα συνθήκη. Απαιτεί και προκαλεί για μια νέα φθορά , μια αέναη περιπλάνηση στο παρόν , σαν να μην έχουμε δικαίωμα να βάλουμε το μέτρο στην εμπειρία. (Μια αναφορά στον χωρισμό μου )
Υ.Γ.1 έτσι, πέρασα να σας πω ένα γεια μετά το τελευταίο κράξιμο που έφαγα. Για όποιον αναρωτήθηκε τι απέγινα, είμαι καλά , σημαδεμένη κι εγώ από τις χαριτωμένες πληγές του χρόνου αλλά αντέχω ακόμη και χαμογελώ. Εξ άλλου τι καλύτερο θα μπορούσα να κάνω; Δεν υπάρχουν επιλογές.
Υ.Γ.2. Μην βιαστείτε να γράψετε εδώ μετά την τελευταία μας επικοινωνία. Οι απόψεις μου παραμένουν πάντα σταθερές...