Πως να το ξεπεράσω αυτό το συναίσθημα?
Όταν ήμουν μικρή είχα κι εγώ αυτό το πρόβλημα με το φαγητό όπως και η Elenadark. κάποτε μέχρι και τώρα μου έπερνε η μαμα μ το φαγητο απο το τραπέζι για να μην τρώω και ο μπαμπας με κοροιδευε παχουλή...
Έκανα διαίτες αλλα μετα τα έβαζα ...τώρα άρχισα πάλι και είμαι σε πολύ καλό δρόμο...και έχω και τον αραβωνιαστηκό μου δίπλα μου που αυτός με ώθησε γιατί το ήθελε. έχω ακόμα κατι περιττα κιλά και μου λέει συνέχισε μέχρι το τέλος(το τέλειο).
Έχω μια ξαδέρφη που μοιάζουμε πάρα πολύ σαν δύδιμες αδερφές...απο μικρές κάναμε πολύ παρέα ....αλλά σιγα σιγα απομακρυνόμασταν....ο λόγος? όταν ΄βρισκόμασταν σε κόσμο μας έλεγαν πόσο μοιαστες είμασταν αλλά τα κομπλιμέντα τα έπερνε αυτή γιατί είχε τελειο σώμα ενώ εγώ ήμουν παχουλή...αυτό δεν μου άρεσε και πολύ μου χαλούσε την ψυχολογία .... απο τότε αρχισα και την ζήλευα και μέχρι τώρα δεν θέλω να κάνω παρέα γιατί είμαι και με τον αραβωνιαστικό μου και μου΄είπε σε κάποια κουβέντα που κάναμε που τον ρώτησα ότι του αρέσει το κορμί της αλλα όχι το πρόσωπο.
Το πρόβλημα είναι ότι είναι ξαδέρφη μου και την αγαπώ και την βλέπω που και που αλλα από την άλλη μου έμεινε αυτό το συναισθημα μέσα μου αυτη η ζήλια ...μόνο και μονο επειδη είναι ξαδέρφη μου και επειδη θα την βλέπω συχνα πρέπει να κάνω κατι να αλλάξει αυτό γιατι δεν μαρεσει...αλλα νομιζω μου είναι δύσκολο να την δω όπως πριν....Πως να το ξεπεράσω?