Αμφιβολια για την επιλογη ψυχολογιας.
Γεια σας παιδια . Φετος παω 3η λυκειου (κλασσικα απο το καλοκαιρακι ξεκινουν τα φροντιστηρια ) Δυστυχως δεν μπορω να βαδιζω στα τυφλα,θελω δηλαδη απο τωρα να ξερω για την σχολη μου , δηλαδη εν ολιγοις να γνωριζω τον στοχο μου ο οποιος δεν ειναι και χαμηλος διοτι η ψυχολογια εχει ανεβει στα 18.132 και αναμενεται φετος να ανεβει περισσοτερο ( ολοι ψυχολογοι την ειδαμε !) Το προβλημα μου συνοψιζεται στα εξης = διαταραχη πανικου και γενικοτερα ευαισθητη ψυχολογια με μπολικο αγχος . Ωστοσο αυτο ειναι μονο μεσα μου , δηλαδη το πολυ αγχος δεν το αντιλαμβανεται ο αλλος , ειμαι πολυ ανοιχτη προσωπικοτητα κλπ κλπ . Επισης βεβαιως βεβαιως ειμαι με αντικαταθλιπτικη αγωγη εδω και 7 μηνες με τα αγαπημενα μου σιπραλεξ . Θελω να ασχοληθω με την ψυχολογια απο την 2α γυμνασιου εξαιτιας του φρομ και γενικοτερα εχω μια ταση πως ο,τι θεωρειται <<περιθωριοποιειμενο>> . Μπορω να με φανταστω να κανω μονο αυτο το επαγγελμα καθως περιλαμβανει 2 απο τα αγαπημενα μου πραγματα ΑΝΑΛΥΣΗ και ελλειψη ρουτινας , αφου καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη και φυσικα θα ηθελα πολυ να βοηθαω κατι που εχω γνωρισει εστω και σε αυτην την ηλικια. Οι γονεις μου διαφωνουν οπως επισης και οσοι ξερουν για τα ψυχολογικα μου προβληματα. Απο την αλλην, αι στο καλο ρε γαμωτο , οποιαδηποτε ενασχοληση με ενα επαγγελμα τοσο ειδικο που εχει να κανει με ανθρωπους και συνεπως με τον ψυχισμο τους δεν μπορει να εξασφαλισει και την απολυτη υγεια . Και στην τελικη το ξερω οτι θα επηρεαζομαι , αλλα δεν μπορω να ειμαι και αναισθητη . Δεν ξερω,ποια η αποψη σας? Εχω διαφορα θεματακια προφανως με τον εαυτο μου (ποιος δεν εχει?!) ,θα μπορουσα να ασχοληθω με κατι τετοιο κατα την αποψη σας ?