δεν μπορω να τον καταλαβω!
Γεια σας. ειμαι 16 ετων.
ειμαι ολοκαινουριο μελος οποτε δεν ξερω αν ειναι η σωστη κατηγορια για να γραψω.
λοιπον...ειμαι ερωτευμενη με ενα παιδι εδω και 2 χρονια.απο τοτε που τον γνωρισα...πριν 10 μερες καταφερα να του πω τι αισθανομαι μεσω μηνυματων...2 χρονια τα κραταγα μεσα μου...εκεινος ομως μου ξηγηθηκε και μου ειπε οτι αγαπαει την κοπελα που τραγιουνται 3 χρονια...το γνωριζα και το γνωριζουμε ολοι οτι ειναι ο πραγματικος του ερωτας οποτε δεν μου ηρθε ξαφνικο.
πριν ομως μου ξηγηθει εδειχνε και ο ιδιος οτι κατι νιωθει.με ελεγε μωρο του αγαπη του ματια μου και διαφορα τετοια.
ειχα να τον δω 5 μηνες.και τον ειδα πριν μια βδομαδα.με πηρε τηλεφωνο και μου ειπε οτι ειναι στα μερη μου για να παω!
και πηγα.ντρεπομουν τρομερα που τον αντικριζα μετα απο ολα αυτα που του εχω πει και εχουν γινει.μου πεταγε σποντες και με καρφωνε στα ματια.ακομα και οταν μιλαγα με την φιλη μου και κοιταζα την φιλη μου στα ματια,μπορουσα να διακρινω με την ακρη του ματιου αν με κοιταει η οχι.και με κοιταζε ολη την ωρα.δεν ειχε παρει λεπτο τα ματια του απο πανω μου.και οταν μιλαγαμε και σταματαγαμε την συζητηση καρφωνομασταν για αρκετα δευτερολεπτα στα ματια χωρις να λεμε τιποτα!
επεισης μου εκανε και διαφορα χαδια στην πλατη και στα μαγουλα...
και σας ρωτω τωρα...πως γινετε αυτο! ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΔΩ ΜΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΗΣΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ...ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΔΟΘΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΑΛΛΑ ΕΔΕΙΧΝΕ...ΠΦ...ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΩ...ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ?!:(