Κατάθλιψη ή απλά μια φάση;
Καλησπέρα..Είμαι σε μία πολύ περίεργη φάση της ζωής μου, όμως ας τα πάρω από την αρχή. Είμαι 23 χρονών, 5 χρόνια σπούδαζα μακριά από το σπίτι μου και τώρα τελειώνω και έχω αρχίσει να μαζεύω για να φύγω και να επιστρέψω στο πατρικό μου. Είχα μία σχέση 3 χρόνια και χώρισα πριν 2 εβδομάδες, χωρίσαμε γιατί ένιωθα ότι δεν είμαι πια ερωτευμένη. Αυτήν είναι η ζωή μου τώρα. τα δεδομένα τουλάχιστον, όμως τα συναισθήματα είναι ενα απόλυτο καθόλου. Δεν νιώθω τίποτα, δεν νιώθω θλίψη που φευγω απο εδώ αλλά ούτε και χαρά, δεν νιωθω θλίψη που μετά από 3 χρόνια χώρισα με ένα άνθρωπο που αγάπησα πολύ αλλά ούτε και χαρά. Δεν μπορώ να νιώσω τίποτα. Έχω φρικτές αϋπνίες με αποτέλεσμα να κυκλοφορώ σαν το ζόμπι μέσα στο σπίτι, δεν μπορώ να κοιμηθώ παραπάνω από 2 ώρες και αυτές με δυσκολία. Δεν έχω διάθεση να καθαρίσω, να συγυρίσω το σπίτι μου. Έχει καταντήσει αχούρι αλλά κουράζομαι μόνο στην ιδέα να αρχίσω να καθαρίζω.. Τίποτα από αυτά που έκανα πριν δεν μπορώ πια να κάνω.. Δεν μπορώ να βγάλω συναισθήματα. Ούτε στην μητέρα μου δεν θέλω να μιλάω στο τηλέφωνο. Θέλω να νιώσω κάτι και ας είναι και θλίψη, οργή, πόνος ΚΑΤΙ...