Ερωτεύτηκα κάποια που έχει σχέση
Ναι την έπαθα.Εψαχνα μια κοπέλα γλυκιά και ώριμη και έπεσα πάνω σε κάποια που έχει σχέση.Δυστυχώς γνωριστήκαμε στο διαδίκτυο και μιλούσαμε για κάποια κοινά που έχουμε.Δεν έδινε πληροφορίες για την προσωπική της κατάσταση και έτσι την έπαθα.Είχα μια φοβία με την προσωπική επαφή με κοπέλες και αναγκάστηκα να ρωτήσω για αυτήν. Εμαθα από στενό συγγενικό πρόσωπο ότι είχε η έχει σχέση με κάποιον.Λοιπόν αυτό το πρόσωπο μου είπε ότι νομίζει πως είναι σε σχέση με κάποιον γύρω στα 40!Αυτη είναι 24!Δεν ξέρω αν τελικά ισχύει αυτό όμως!
Βρήκα το θάρρος και της το είπα στο τηλέφωνο.Πρέπει να τα χασε κάπως γιατί μου λέει εμ...τι να πω?Τότε την ρώτησα και μου είπε ότι έχει σχέση εδω και ένα χρόνο.
Πρόσφατα της ευχηθηκα για τα γενέθλια της και είδα που έλεγε ότι γνώρισε πολλά πρόσωπα μέσα σε ένα χρόνο που της άλλαξαν την ζωή.Δεν ξέρω ίσως να είχε κατάθλιψη η κάποια άλλη απαγοήτευση για την ζωή..
Αυτό που με βασανίζει είναι ότι δεν μπορώ να την ξεχάσω.Μέσα μου το ένα κομμάτι λέει προχώρα μπροστά και θα βρεθει κάποια και ένα άλλο μου λέει να περιμένω γιατί δεν ξέρεις ποτέ.Αλλά αφού είναι ευτυχισμένη αυτή γιατί εγώ να τρέφω ελπίδες ακόμα?Γνωρίζω ότι είναι κοπέλα που της αρέσει η κοινωνικότητα πολύ και μάλλον με αυτόν τον τρόπο έπεσε σε κάποια δίχτυα.
Είμαι σε δίλημμα αν και προσπαθώ να μην την σκέφτομαι.Ακόμα και να της μιλάω φιλικά θα ξέρει ότι εγώ την θέλω και δεν μου αρέσει να με βλέπει γυναίκα με αυτόν τον τρόπο ενώ ξέρει.Δεν θέλω να πέσω .....και να με λυπάται.
Τι πρέπει να κάνω Κυρίες και Κύριοι?:confused: