Γνώρισα πρίν λίγο καιρό ένα παιδί μέσω κοινού γνωστού και μόλις με γνώρισε με ρώτησε αν είμαι ελεύθερη ή όχι. Μετά πήγαμε για καφέ στο κυλικείο της σχολής και καθίσαμε δίπλα δίπλα και όλη την ώρα ή θα με αγκάλιαζε η θα με έφερνε κοντά του με την καρέκλα, ενώ σε κάποια φάση άρχισε να με λέει γυναίκα του και πότε θα παντρευτούμε. Εγώ τα πήρα όλα αυτά για πλάκα, αλλά μετά μου έλεγε να κάνουμε παρέα και δώστου οι αγκαλιές, και να με κρατάει από το χέρι και στο τέλος μου δίνει και ένα φιλί με το χέρι του στο στόμα. Λίγες μέρες αργότερα είδα τον φίλο μας και άρχισε να με ρωτάει πώς μου φάνηκε το παιδί που μου γνώρισε και στο μεταξύ με κάνει φίλη και στο φβ ο άλλος. Δεν μου μιλάει για σχεδόν δύο εβδομάδες στις οποίες εγώ τον είχα δεί μια δύο φορές και είπαμε απλά ένα γειά ( το δικό του ήταν ιδιαιτέρως χαμογελαστό μπορώ να πώ) και πρίν μια δυο μέρες μου μίλησε και μου λέει που είσαι γυναίκα μου και ζουζούνα και αγάπη μου (ξέρω ακούγονται γελοία αλλά μου τα λεγε αυτά) και μου ξαναμιλάει μετά απο δυο μέρες και πάλι με τα ίδια κοσμητικά επίθετα. Ωστόσο οι συζητήσεις μας δεν κρατάνε και πολύ ( η τελευταία κράτησε περισσότερο) και οι περισσότερες είναι πότε θα παντρευτούμε και ότι θα κάνει ότι θέλω μαζί με φιλιά και τα επίθετα που λέγαμε (μόνο καρδούλες δεν έχει βάλει ακόμα τις αναμένω!). Τα κάνει όλα αυτά για να γελάσει μαζί μου ή επειδή όντως κάτι τρέχει και απλά το παίζει τρελίτσα και λέει βλακείες για να με προσεγγίσει; Μου φαίνεται ότι μάλλον με κοροιδεύει..αλλά και πάλι δεν μπορώ να είμαι σίγουρη...