Πρόβλημα απο το πουθενά (;)
Φοιτητής σε μια σχολή που πάλεψα και ήθελα όσο τίποτε άλλο να μπω. Και παρόλο που τελικά πέρασα σ' αυτήν με αρκετή δυσκολία (έδωσα 2 φορές πανελλήνιες για να περάσω) ενώ θα έπρεπε να ήμουν τρισευτυχισμένος και να μην με απασχολεί τίποτε άλλο πια... οι φοβίες καραδοκούν. Όλα ξεκίνησαν πριν 2,5 χρόνια. Αποφάσισα να πάω με λεωφορείο στην πόλη που σπούδαζε ο αδερφός μου για να τον δω. Να μείνω το σαββατοκύριακο και μετά να επιστρέψω. Πέρασε αρκετά καλά το σαββατοκύριακο μου και πήρα τον δρόμο της επιστροφής. Στο δρόμο όμως έπρεπε να κατέβω οπωσδήποτε για τουαλέτα. Δεν άντεχα. Δυστυχώς όμως ο οδηγός δεν μου έκανε την χάρη και έπρεπε να περιμένω μέχρι να φτάσω στον προορισμό μου. Στον δρόμο δεν άντεχα. Κόντεψα να σκάσω. Ήθελα να φύγω. Να τρέξω. Θα τρελαθώ. Από τότε και έπειτα όλα άλλαξαν. Κάθε φορά μου έμπαινα σε λεωφορείο είχα ένα έντονο άγχος φοβούμενος μην με ξαναπιάσει κάτι. Για έναν μήνα σχεδόν ταξίδευα κάθε φορά με αυτόν τον φόβο. Χωρίς να συμβαίνει τίποτα απλά κατεβαίνοντας στον προορισμό μου είχα μια έντονη τάση για αφόδευση. Περνώντας όμως ο καιρός το πρόβλημα άρχιζε να εμφανίζεται. Όχι πλέον μόνο στο λεωφορείο αλλά και όπου αλλού έπρεπε αν περιμένω να κάνω κάποια δουλειά χωρίς να έχω την δυνατότητα ανά πάσα στιγμή να τρέξω μακρυά προς τα εκεί που θέλω με έπιανε ένας φόβος, ένα άγχος, ένας πανικός, ζαλάδα, εξάντληση, πόνος χαμηλά στην κοιλιά και επιτακτική ανάγκη για αφόδευση. Τόσο επιτακτική που δεν μπορούσα να σταματήσω να πηγαίνω τουαλέτα άμα δεν άδειαζε τελείως το έντερό μου. Δυστυχώς αυτό πλέον μου έχει μεταφερθεί παντού. Με αποτέλεσμα να μην μπορώ να λειτουργήσω σαν φυσιολογικό άτομο. Πάω να γράψω εξετάσεις και σκέφτομαι μήπως με πιάσει η κοιλιά, ο πόνος, ο φόβος, η ανάγκη αφόδευσης και δεν μπορέσω να δώσω το μάθημα. Πάω να κάνω μια δουλειά το ίδιο. Πλέον δεν ταξιδεύω με λεωφορείο και γενικά ζω μια ζωή μέσα στον φόβο μην τρελαθώ απ' όλ' αυτά και πως θα μπορέσω να ζήσω έτσι μια ολόκληρη ζωή. Από σήμερα όμως αποφάσισα να πάω σε ψυχολόγο και ήδη άρχισα το ψάξιμο. Θα ήθελα να μου προτείνεται κάποιον στην Κομοτηνή άμα ξέρατε και επίσης να μου πείτε τί είναι αυτό που ου συμβαίνει και πως θα το διώξω από το κεφάλι μου. Έχω ελπίδες να το ξεπεράσω; Ευχαριστώ!