1.Οι υποτιθεμενοι <<Φιλοι>>---2.Ζηλια η κατι αλλο?
1.Καλησπερα παιδια καλως σας βρηκα με λενε Θοδωρη και ειμαι 22 χρονων ειναι το πρωτο μου ποστ..θα σας πω και εγω την ιστορια μου..εχει να κανει με την φιλια..Δοξα τον θεο προερχομαι απο μια ευκαταστατη οικονομικα οικογενεια και παντα ημουν αρκετα ποιο ανετος οικονομικα απο τους φιλους μου..ανα περιοδους αυτο μου εκανε κακο .δηλαδη..να πεφτω συνεχια θυμα εκμεταλευσης οχι επειδη ειμαι κοροιδο αλλα επειδη ειμαι φιλοτιμος και κανω πολλα για τους φιλους μου..μαθενα οτι μερικοι βγαιναν μαζι μου μονο για να κερναω και διαφορα τετοια..ολο αυτο με εκανε να κλειστω στον εαυτο μου και να μην κανω παρεα με κανεναν για πολλους μηνες.Ωσπου γνωρισα εναν καινουριο φιλο μεσω ενος ξαδερφου μου..μου φανηκε καλο παιδι και επειδη ειχαμε πολλα κοινα ενδιαφεροντα τον πηρα με καλο ματι του εξηγησα παο την αρχη τι δεν μου αρεσει στην φιλια ..τα ψεματα ασπουμε.καναμε παρεα για αρκετους μηνες και καποια στιγμη αρχιζει να μου λεει διαφορα ψεματα τον πιανω και του μιλαω τι σου ειπα οταν γνωριστηκαμε?οτι θες κανε μονο ψεματα μην μου λες.δηλαδη δεν σεβεσαι την φιλια μας?δεν ειμαστε 14 χρονων να παιδιαριζουμε..μου λεει οκ εχεις δικιο συγγνωμη.δεν εδωσα συνεχεια..μετα απο καναν μηνα παλι τ ιδια μου ειπε να βγουμε ενα απογευμα 7 η ωρα για παραδειγμα δεν θυμαμαι ακριβως..τον περνω τηλεφωνο την ωρα που μου ειπε και μου λεει ειμαι ακομα στην δουλεια μας κρατησαν παραπανω.λεω οκ κανενα προβλημα..περνω ενα αλλο φιλαρακι να βγω και μου λεει οτι αυτην την στιγμη ειναι μαζι του και πινουν τσιπουρα..ενω εμενα μου λεει ειμαι στην δουυλεια..για ποιον λογο πιστευετε οτι φερεται ετσι?δηλαδη αν μου ελεγε ακυρο για σημερα βγηκα ηδη εξω θα του ελεγα τιποτα??να του ξαναμιλισω για τα ψεματα δεν θελω γιατι το θεωρω χαμενο χρονο τι προτεινετε να κανω? αξιζει να ξανακληστω στον εαυτο μου και να μην ασχολουμαι με κανεναν?
2.και για να μην ανοιγω και αλλο θεμα γραφω και το αλλο μου προβλημα εδω..κατα καιρους εχω ακουσει πολλα για μενα οτι κανω χρηση ναρκωτικων οτι εχω πουλησει ναρκωτικα ενω εγω δεν ειχα ποτε σχεση με αυτα τα πραγματα.επισης ακουω οτι πλακωνα στο ξυλο την πρωην κοπελα μου ενω δεν το εκανα ποτε..καποιοι πανε και λενε σε μια κοπελα που ειναι να αρχησω μια σχεση γτ καθεσαι μαυτον ειναι ασχημος κτλ..ενω εξωτερικα ειμαι μια χαρα.δεν θα ελεγα πανεμορφος αλλα τουλαχιστον εχω μια αξιοπρεπη εμφανιση..τα εχω συζητησει αρκετες φορες με συγγενεις αυτα τα θεματα και παντα ολοι μου λενε οτι τα λενε απτην ζηλια τους γιατι εσυ εχεις οτι θες εχεις το αμαξι σου οσα λευτα θες και κανεις οτι γουσταρεις..τελικα τοσο κακο ειναι να εχεις κατι παραπανω απο τους αλλους??ποια ειναι η γνωμη σας ?οντως ολα αυτα ακουγονται απο ζηλια η συμβαινει κατι αλλο?