-
Μόνη σαν το λεμόνι!
:cool: Ο τίτλος είναι αρκετά κατατοπιστικός. Το πρόβλημα μου όπως και πολλών κοριτσιών είναι ότι δεν μπορώ να βρω έναν άνθρωπο ν' αράξω!Είμαι 27 ετών, όμορφη και ανεξάρτητη οικονομικά. Νιώθω πολύ μεγάλη μοναξιά καθώς εδώ και 1.5 χρόνο είμαι μπακούριο! Στην αρχή ένιωθα καλά αλλά τώρα δεν αντέχεται! Όλο αυτό το διάστημα φυσικά και προσπαθώ να γνωρίσω ανθρώπους και κάνω αποτυχημένες προσπάθειες. Συνήθως, πιέζω αρκετά στην αρχή να δω που το πάει το αγόρι, ειδικά αν έχει γίνει και η σεξουαλική πράξη και το αποτέλεσμα είτε εξαφανίζεται (αν δεν το χει κάνει ήδη δηλαδή μουαχαχαχα), είτε φεύγει σιγά σιγά με το γάντι κτλπ. Συνήθως, θα με γουστάρουν άτομα που εγώ δεν τα θέλω και γενικά δεν υπάρχει σωστός συγχρονισμός με τπτ!!! Νιώθω ότι έχω χάσει πάρα πολύ την γοητεία μου και τον τρόπο να σαγηνεύω έτσι ώστε να μείνει κάποιος μαζί μου. Έχω αρκετές κατακτήσεις αλλά όσο γρήγορα έρχονται κ όσο εύκολο ενθουσιασμό δείχνουν τόσο εύκολα φεύγουν. Άρα, το πρόβλημα είμαι εγώ σωστά;;; Τι στο καλό κάνω λάθος;;; Ξέρω δεν πρέπει να πιέζω αλλά είμαι κ ανυπόμονη:confused: Αχ, δεν μπορώ άλλο μόνη μου, βαρέθηκα να σπαταλώ τον εαυτό μου σε άσκοπες προσπάθειες και νιώθω θλίψη! Δεν μπορώ να καταλάβω ποιο είναι το μυστικό των ανθρώπων που είναι ζευγαρωμένοι και είναι καλά...Ίσως πρέπει να το πάρω απόφαση ότι θα μείνω μπακούριο να μην με βασανίζει πια αυτή η σκέψη που δεν μπορώ να τη βγάλω από το μυαλό μου!:mad:
Αναμένω τις σκέψεις σας ;)
-
Προσπάθησα αλλά απέτυχα.....δεν μπορώ, θα ρωτήσω...
Με αυτή την ανησυχία στο μυαλό σου έψαξες στο internet και ο δρόμος του google σε οδήγησε σε ένα forum ψυχολογίας?
Μην το βλέπεις σαν επίθεση...είναι ειλικρινής μου απορία για πολλά παρόμοια post εδώ.
-
Γράφεις οτι σε γουστάρουν άτομα που εσυ δεν θα θέλεις. Τα άτομα με τα οποια κάνεις τις γνωριμίες που δεν καταληγουν σε σταθερη σχέση, σε ποια κατηγορια ειναι; Σου αρέσουν και σένα;
-
Στην άκρη....την είδα πρώτος ε....
-
Είναι σαν να ακούω μια φίλη μου (29 εκείνη κ με την κρίση των τριάντα προ των πυλών) να μου λέει για 32657798 τα ίδια από το τηλέφωνο. Σε μια από αυτές τις συζητήσεις αποφάσισα να γράψω ένα άρθρο αυτό : http://tokleidi.wordpress.com/2013/0...-eteron-imisi/ μετά απο 1-2 μέρες που το διάβασε με πήρε τηλέφωνο και μου είπε πως θα με σκοτώσει (ευτυχώς ακόμη έχω δεν το έκανε) Ευτυχώς μετά το άρθρο αποφάσισε να βγαίνει κ να μην λέει μα είναι υδραυλικός κ εγώ καθηγήτρια δεν ταιριάζουμε. Δίνει ευκαιρίες και αφήνει τα πράγματα να κυλήσουν και αναμένουμε το θετικό αποτέλεσμα... και από το στόμα μου και στου θεού έρωτα το αυτί!!!! Ελπίζω να σε βοηθήσει το άρθρο... ειλικρινά δεν είσαι η μόνη που το περνάς αυτό :)
-
μιπως (υποθετω) ολοι εξαφανιζονται επιδη τους βγαζεις εγωισμο?
-
δεν μπορώ να βρω έναν άνθρωπο ν' αράξω! ???
να αραξεις ; θα μου πεις τροπος του λεγειν,,αλλα λενε γλωσα λανθανουσα λεει αληθειες !
,μηπως να ψαξεις εναν ανθρωπο να πορευτείς , να συμπορευτείς μαζί του ?
-
Πόσο σε καταλαβαίνω να 'ξερες!!! Είναι τελικά συνηθισμένο το φαινόμενο αυτό. Ο λάθος συγχρονισμός που λες συμβαίνει συχνά... Αλλά και τι να κάνεις? Συνεχίζεις την προσπάθεια και δε χάνεις τις ελπίδες σου. Τώρα για λάθη που τυχόν κάνεις, εμείς δεν ξέρουμε για να σου επισημάνουμε κάτι συγκεκριμένο. Ψαξ'το, κάνε μια αυτοκριτική και θα βγάλεις άκρη. Αν και νομίζω πως όποιος θα αξίζει να σταθεί δίπλα σου, θα πρέπει να είναι και αποφασισμένος να δεχθεί και τα αρνητικά σου. Εξάλλου, κανείς δεν είναι τέλειος, όλοι έχουμε τα ελαττώματά μας.
-
Καλησπέρα!
Να προσθέσω και εγώ ότι σε νιώθω, angelcorazon.
Δυστυχώς δεν υπάρχουν συνταγές, αν υπήρχαν, θα τις είχαμε ακολουθήσει...Ούτε μυστικό επιτυχίας. Σίγουρα κάποιοι λίγοι τυχεροί υπάρχουν αλλά και πολλοί συμβιβασμένοι, όπως βλέπουμε καθημερινά γύρω μας.
Προσωπικά καταλήγω τώρα πια να πιστεύω ότι είναι καταρχήν θέμα οικογένειας, αρχών/προτεραιοτήτων, πώς μεγαλώσαμε δηλαδή, και σε δεύτερο επίπεδο κοινωνικοποίησης και όσων εκπέμπουμε.
Το θέμα είναι να βρούμε το δικό μας μισό, να μάς βρει και αυτός, και να συμπορευτούμε αρμονικά!
Ωραία λόγια, αλλά στην πράξη....
-
Με το παλικαρι που τα ειχατε πριν 1,5 χρονο γιατι χωρισατε?