νευρική ανορεξία ή κατι αλλο;
γεια σας..ειμαι 16 ετων σχεδον 17 και υψοσ 1.61 στα κιλα σημερα π ζυγιστηκα ημουν 48.3!!! νοιω9ω οτι τα κιλα μ ειν παρα πολλα για το υψος μου... παλιοτερα ειχα παει σε διατροφολογο και μου εδωσε μια διαιτα που δεν με βοηθησε ιδιαιτερα...αντιθετως εβαλα κιλα!! εκεινο το καλοκαιρι εκανα ενα προγραμμα αθλητισμου με τον παναθηναικο 5 ωρεσ προπονηση την εβδομαδα και ειχα παει 42 κιλα <3 !!! θελω πισω τα 42 μου κιλα!!! μισω τον εαυτο μου οταν τρωει!!! σιχαινομαι να μυριζω τροφη και να με φωναζουν για φαγητο!!! δεν πειναω..εχω εδω και λιγες μερες (συνεχωμενεσ αλλιωσ ειναι περισσοτερεσ) που τρωω το μεσημεριανο μου ( οχι μεγαλες ποσοτητες) και ενα φρουτο το απογευμα..και χημους..και νερο..αυτα...σημερα εφαγα μερεντα!! δεν ξερω τι με επιασε!! μισω τον εαυτο μου που εφαγα!!! δεν αντεχω αλλο αυτην την κατασταση...ξεκινησα γυμναστηριο και ταυτοχρονα πηγαινω κολλυμβητηριο..εχουμε εξετασεις και παω να τρελαθω!! δεν θελω να βγαινω εξω δεν θελω να μου μιλανε!! ποναει το στομαχι μου οταν τρωω και νευρα μου ειναι αυξημενα..!! θελω να χασω αυτα τα παλιο απαισια κιλα και να ηρεμησω!! δεν αντεχω αλλο!! τα βραδια κλαιω χωρις λογο...δεν αισθανομαι καλα και ολα μου φταινε...τι εχωω???