Πιθανον ο πατερας μου να εχει καταθλιψη... πως θα το διακρινω;
Ειμαστε περιπου 3 χρονια τωρα, με τον πατερα μου να πινει αρκετα.... και συγκεκριμενα πιο πολυ ουισκι... δεν πινει σε σημειο να γινεται βιαιος, αλλα πινει σε σημειο να τρικλιζει ελαφρως, να εχει κανει κεφαλι να ειναι συναισθηματικος πολυ και μερικες φορες να μην ξερει και τι λεει... τον παρακαλαω αρκετες φορες να μην πινει, χωρις φωνες γιατι οταν το προσπαθησα δεν ειχε κανενα αποτελεμα... ολο λεει οτι θα το κοψει και δεν ξεκιναει.... κατι ξεκινησε στις αρχες αυτου του ετους και απο εκει που το ειχε μειωσει αισθητα για 3 μηνες και το τσιγαρο για καποιο λογο ξανα αρχισε... και καπνιζει και τα marlboro που ειναι σχετικα βαρια...
Επισης τον εχω πιασει αρκετες φορες να παραμιλαει... η να μιλαει σε καποιον φανταστικο ακροατη... γενικοτερα εχουμε περασει και καταστασεις που τον εστελναν στα δικαστηρια επειδη εχει θεση υπευθυνου... επισης στη δουλεια ακουει πολλες δυσκολιες, και πολλες λαμογιες και ως ενα βαθμο αυτο τον εχει επηρεασει....
Ολα αυτα μπορει να ειναι συμπτωματα καταθλιψης; Τι αλλο μπορω να διακρινω για να το καταλαβω?