ΣΟΣ!! Ο σύντροφος μου με ζηλεύει παρανοικά!!
Καλησπέρα σε όλους.... Αυτή τη στιγμή που σας γράφω είμαι πάρα πολύ ταραγμένη... Αιτία άλλος ένας καυγάς με τη σχέση μου...
Είμαστε μαζί κοντά ένα χρόνο... Είμαι η πρώτη του κοπέλα αν και είναι 28 ετών. Εγώ στα 24... Με πιο πολλές εμπειρίες, φυσιολογικές για την ηλικία μου. Όλα ξεκίνησαν πολύ ρομαντικά, ειδυλλιακά, σαν ταινία. Ταιριάξαμε απίστευτα από το πρώτο λεπτό. Περάσαμε μαζί δυσκολίες και δυσκολίες, στο τέλος συγκατοικήσαμε.
Από την αρχή ένοιωθα αυτό που λέμε ότι "θέλει να με τυλίξει", να μην με χάσει και να κάνει τα πάντα "πολύ γρήγορα" ώστε να είμαστε για πάντα μαζί. Αρχικά αυτό με κολάκευε...! Ο πρώτος υπαινιγμός για να συγκατοικήσουμε έγινε ήδη 2 εβδομάδες αφ' ότου ήμασταν μαζί και όταν είδε ότι ξαφνιάστηκα και ότι προσπαθούσα να μην του πώ "όχι" ή "ναι" καθώς ήταν πολύ νωρίς για να ξέρω αν θα μπορούσαμε να συμβιώσουμε θύμωσε. Αμφισβήτησε ότι τον αγαπώ και ότι θέλω να οδηγήσει κάπου σοβαρά η κατάσταση...
Τελικά το έφεραν έτσι οι συγκυρίες που έχασα τη δουλειά μου και τότε λόγω οικονομικών προβλημάτων κλπ. και αφού ήμασταν μαζί κάποιους μήνες ένιωσα πραγματικά ότι άξιζε τον κόπο να το προσπαθήσουμε και το επιθυμούσα κιόλας. Έτσι βρήκαμε το σπιτάκι μας... που με πολλές δυσκολίες καταφέρνουμε να το συντηρήσουμε καθώς εγώ είμαι ακόμη άνεργη.
Η συμπεριφορά του όμως είναι τόσο μα τόσο καταπιεστική. Πραγματικά δε βγάζω άκρη μαζί του. Τις προάλλες επειδή επισκέφτηκα την γενέτειρά μου για λίγε μέρες και ήμουν συνεχώς με σόγια κλπ. όλη μέρα χτύπαγε τα τηλέφωνα κι ας του είχα εξηγήσει ότι θα επικοινωνω όταν μπορώ εγώ τηλεφωνικώς -γιατι η φάση με την οικογένεια μου είναι περίεργη, δε ξέρουν για αυτον και ότι συγκατοικούμε. Τού έστελνα μνμ όμως για να ξέρει ότι είμαι καλά... Ε ώσπου μιλήσαμε στο τηλ. και με πήρε ο διάολος. Άρχισε να μου λέει ότι δεν έχω χρόνο γι αυτον γιατί είμαι με τον εραστή μου και ότι είμαι μαζί του και υποκρίνομαι γιατί έχω σχέδιο και άλλα τέτοια!! Και εγώ να του εξηγώ ξανά με ψυχραιμία ότι τίποτα απ' όλα αυτά δε συμβαίνει και να τον ηρεμώ... Και να του λέω με ακρίβεια λεπτού που ήμουν και τί έκανα και δε μπορεσα 36 ώρες να μιλήσουμε πάνω από 10 λεπτά. Και να με "διορθώνει" κιολας γιατί μες στη θολούρα του άλλα του έλεγα και άλλα καταλάβαινε πχ. του έλεγα "2 ώρες κοιμήθηκα το μεσημέρι" και να λεει "όχι αφού είπες ότι πήγες στο τάδε μέρος!" και γενικά αυτό ήταν το στυλάκι του!!
Τελικά τον ηρέμησα, γύρισα και όλα μέλι γάλα.
Άλλο σκηνικό: ως άνεργη που είμαι τώρα απεκτησα το πρόβλημα να μην κουράζομαι πολύ μές στην ημέρα και ως αποτέλεσμα αυτό έχει να μη μπορώ να κοιμηθώ το βράδυ και να ξυπνώ αργα το πρωι. Τελευταια προσπάθησα πάρα πολύ με χόμπι όπως τρεξιμο, μαγειρεμα, περπατημα, ένα κατοικιδιο που πηρα για να φροντιζω κλπ για να κουράζομαι και να μπορώ να νυστάζω στις 12-1, και το επομενο πρωι να ξυπναω μια φυσιολογική ώρα. Γιατι ξερω καλα από το παρελθον ότι απραγία=υπερενταση=αυπνιες = πιο πολυ στρες=καταθλιψη!! Είναι κάποιες φορες όμως που πραγματικα δυσκολευομαι. Και ο υπολογιστης μια δυο ωρες είναι βοηθητικος. Διαβαζω αρθρα, ειδησεις, ακουω μουσική κλπ. και μετα νυσταζω πιο αργα μεν, αλλά απο το να στριφογυρναω στο κρεβατι ως τις 5 ειναι καλυτερο. Και ο δικος μου εχει μεγαλο θεμα με αυτο. Πολλες φορες υποπτευοταν ότι μιλαω με αγορια κλπ !! Του εξηγω ότι ειμαι καταθλιπτικη, που ευτυχως που ειμαι καλα και ότι τιποτα δε με βοηθαει όσο οι δικες μου συνταγες!! Ό,τι και ο υπολογιστης ενα χομπι είναι γιατι, τι άλλο να κανω βραδυατικα για να νυσταξω; να χορεψω;
Παντως τελευταια το ειχα μειωσει παρα πολυ. Καθε μερα κοιμομουν φυσιλογικα αγκαλιτσα με τον δικο μου. Πριν 2 μερες ειχα πολυ αγχος... Ειχα καθυστερηση βλέπετε και αν και μου συμβαινει συχνα 2-3 μερες να ερχεται αργοτερα αυτη τη φορα ειχα ενα εντονο συναισθημα... Αρχισα να βλεπω μωρακια, καρδουλες, οικογενεια στο μυαλο μου. ΚΟυραστηκα βλεπετε να ειμαι κρυφα με τον δικο μου και παντα στο πισω μερος του μυαλου μου ειναι η δημιουργια οικογενειας γιατι ετσι θα μας αποδεχτουν οι οπισθοδρομικοι γονεις μου. Παρ' ολα αυτα η λογικη μου λεει ότι δεν ειναι ακομη η σωστη στιγμη και πολλες φορες οτι αυτος δεν ειναι το σωστο άτομο γιατι καποιες φορες με φοβιζει....... Προχθες λοιπον το βραδυ παλι στριφογυρνουσα... Ξυπνησε και με ειδε στον υπολογιστη. Διαβαζα πιθανες αιτιες για την καθυστερημενη περιοδο και άλλα τετοια. Δε με πιστευε και ηταν απιστευτα θυμωμενος. ΜΟυ ειπε να του τα ξερασω ολα. Οτι εχω εραστη και οτι ειναι τοσο μεγαλο το αγχος μου γιατι δε ξερω τινος θα ειναι το παιδι (!). Εκει ηταν η σταγονα που ξεχειλησε το ποτηρι. Δε μπορουσα άλλο να του εξηγω γλυκα και ψυχραιμα ότι όλα αυτα είναι παραλογα. Του ειπα οτι χρειάζεται ψυχολογο, οτι εχει προβλημα. Κοιμηθηκαμε χωρια αλλα το πρωι φιλιωσαμε. Για άλλη μια φορα του ζητησα συγνωμη που ειχα το λαπτοπ στο κρεαβατι μας και εκανα χιουμορ με την παρανοια του, οτι θα μπορουσε να γραφει φοβερα εργα...
Σημερα βγηκα με 2 κοπελες που γνωρισα τελευταια. Βλεπετε ειμαστε και χωρις φιλους εδω. Εγω ηρθα να ζήσω σε αυτο το μερος μολις λιγο πριν τον γνωρισω και ακομη δεν εχω κανει καποια παρεα ενω αυτος αν και είναι χρονια εδω, φίλους δεν εχει. μονο συναδελφους που ουτε καν βγαινουν εξω. Οποτε χαρηκα οτι βρηκα 2 φιλες και οτι αυτες θα φερουν και αλλα ατομα και εγω το αγορι και θα γινουμε μια παρεα. Ομως τελευταια οι κοπελες φερονται περιεργα γενικα, δεν πολυ επικοινωνουν μαζι μου και ολο βρισκονται οι δυο τους αλλα εγω στην απ'εξω. Επισης καπνιζουν μαυρο καθε φορα που βγαινουμε και ως τωρα δεν ηταν θεμα αλλα σημερα με ξενερωσαν τελειως γιατι δεν μπορουσαν να κανουν μια στοιχειωδη συζητηση. Σημερα λοιπον γυρισα απογοητευμενη απ'εξω και ηθελα τη συμπαρασταση του. Γιατι αλλα 2 ατομα που γνωριζω και "δε δενει το γλυκο". Αυτος να εχει υφος ξερολα, να παιζει τον δικηγορο του διαβολου, οτι εγω τα παιρνω ολα στα σοβαρα και αλλα τετοια και οτι αφου θελω φιλους ετσι ειναι αυτα με υφος χαιρεκακο!!
Μου την ειπε κιολας οτι επειδη οταν ημουν με τις κοπελιες του ειπα θα σε παρω αργοτερα βάζω αυτες πιο πανω απο αυτον!! Που σε αυτον πηγα να κουρνιασω γιατι βλέπω οτι δεν κολλαω ευκολα με κανεναν και αυτον νιωθω το αλλο μου μισο!! Εκει τα πηρα στο κρανιο και τον χαστουκισα, μα τω θεω με εφτασε στα ορια μου! Τωρα εχω κλειδωθει σε αλλο δωματιο και δε θελω να τον δω μπροστα μου!! ΝΙωθω οτι παιζει συνεχως το θυμα, ολο λεει πως με αγαπαει και που ειναι αυτη η αγαπη; Αγαπη ειναι να κατηγορεις συνεχεια τον άλλο; Να μην τον εμπιστευεσαι; Να βγαζεις ολα τα κομπλεξ επανω του; Να του δινω ο,τι έχω -και εγω ενα καταστρεμμενο παρελθον εχω και εφτασα να θελω να πεθανω και εφτιαξα κομματι κομματι τον εαυτο μου, την αυτο εκτιμηση μου και βρηκα το νοημα στη ζωη μου. Του εχω μοιραστει τα εσωψυχα μου και ειναι τοσο μεγαλη ΑΔΙΚΙΑ να μην με πιστευει! Να μην με λυπαται. Να ειναι τοσο σκληρος. Να με εχει για τοσο χαμηλης ηθικης. Τι οτι τον απατω συστηματικα, τι οτι τον θελω για την επιβιωση μου και οτι μετα θα τον αφησω και αλλα τετοια. Ποσες φορες του ειπα "ωραια, ας χωρισουμε, δεν αντεχω αλλο" και μετα να κλαιει σαν παιδι..!! Ευτυχως, ευτυχως βγηκε αρνητικο το τεστ εγκυμοσυνης!! Ετσι ξεκινησανε οικογενειες που δε χτιστηκαν επανω στον αλληλο-σεβασμο, οχι δε θελω να κανω το ιδιο λαθος!!
Πειτε μου πως σας φαινονται ολα αυτα; Όλα τελειωσαν; Η υπάρχει ελπιδα;