Εχει εδω και τρεις ημερες καποιος με περνει μετα τα μεσανυχτα και μου ζαλιζει τα ουμπαλα , εχω τον αριθμο του αλλα δε ξερω πως να τον βρω.... Εαν γνωριζει καποιος κατι για να μου δωσει καποιο τιπ ?
Ευχαριστω εκ των προτερων
Printable View
Εχει εδω και τρεις ημερες καποιος με περνει μετα τα μεσανυχτα και μου ζαλιζει τα ουμπαλα , εχω τον αριθμο του αλλα δε ξερω πως να τον βρω.... Εαν γνωριζει καποιος κατι για να μου δωσει καποιο τιπ ?
Ευχαριστω εκ των προτερων
xaxaxa ειναι λιγο αστειο ετσι οπως το λες καπιος γνωστος σου θα ειναι οστοσο μπωρεις να χαμηλωσεις και την ενταση του τηλεφωνου τη νυχτα.....
Ρε δε καταλαβαινεις ο τυπος ειναι μαζοχας , του εχω ριξει οτι υπαρχει στο λεξιλογιο απο βρισίδι αλλα δε λεει να καταλαβει... Αυτο γινεται καθε μερα εδω και 3 μερες
Εαν ξερει κανεις ας με βοηθησει
χαχαχαχαχαχαχ δε το πιστευω.. οπως κανει και ο πατερας μου μα ετσι με τον να τον βριζεις δε θα πετυχεις τιποτα αντιθετα θα τηλεφωνει μετα συνεχεια και ο πατερας μου το ιδιο κανει μηπως πρεπει να στον φωναξω και αυτον να βριζετε μαζι? χαχαχαχαχ λοιπων εγω σου λεω χαμηλωσε το τηλ και σταματα να απαντας και θα βαρεθει και θα σταματησει...
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ εχω λιωσει
τωρα χωρις πλακα σοβαρα το λεω θα εκανες πολυ καλη παρεα με το πατερα μου και αυτος δε θελει να με βλεπει ουτε ζωγραφιστο χαχαχαχαχαχαχαχ.. δεν αντεχω αλλο
http://11888.ote.gr/web/guest/home
αν δεν ειναι απορρητος..
Μπορεις απλα το βραδυ να κλεινεις το κινητο σου
το έκανε κάποιος στο σπίτι του πατέρα μου. κάθε βράδυ το ίδιο..... και ο πατέρας μου έβαλε τηλεφωνητή. πήρε μία φορά, άκουσε τον τηλεφωνητή. πήρε δεύτερη, το ίδιο. τρίτη, δεν πήρε.... δεν ξέρω βέβαια αν σε παίρνει στο κινητό ή στο σταθερό. επίσης ρώτα το 11888 μήπως μπορέσεις απο κει να κάνεις κάτι. καλή τύχη