Οι γονείς της κολλητης μου είναι συντηρητικοι!
Πραγματικά, τον τελευταίο καιρό αναρωτιέμαι τι είναι χειρότερο... να έχω εγώ συντηρητικούς γονείς, ή η κολλητή μου; :confused:
Λοιπόν ... απλά μετά το σημερινο, νιώθω πως είμαι πολύ τυχερή για τους γονείς που έχω! Και αρχίζω την εξιστορηση: "Χθες είχα κανονίσει έξωδο με ένα παιδί που του αρέσω. Όταν γύρισα σπίτι, είδα ότι η κολλητή μου, μου είχε στείλει mail και με ρωτούσε τι έγινε... (στον εν το μεταξύ της έχω πει πως προτιμώ να τα λέμε από κοντα), και της απατάω εγώ πως δεν έγινε και κάτι το σπουδαίο και πως μαλλον την επόμενη φορα θα γίνει, απ' ότι κατάλαβα ... Η κολλητή μου, φαίνεται πώς ξέχασε να κλείσει το mail της, και όταν πήγε σημερα η μητέρα της να μπει στο δικό της mail (καλά αυτό δεν το πολυπιστεύω, μάλλον από κατινιά μπήκε η μάνα της) άνοιξε (και καλά) το προφίλ της κολλητής μου. Οι γονείς της πιστεύουν πως πρέπει να ξεκινάμε σχέση (και όχι μόνο ν ξεκινάμε σχέση, αλλά και να σκεφτόμαστε αγόρια) μετά τα 16 ... εμείς είμαστε 16 ... και τέλος πάντων, αυτά. Α, ναι. Επείσης, της είχα πει και κάτι για ένα κρασάκι, αλλα αυτό που τους πήραξε είναι αυτό που είπα με το αγόρι! Οι τύποι ειναι ότι να ναι! κατα τη γν΄μη μου πάντα! αλλά ειναι αρκετά υπερβολικό! Για να μην σχολιάσω το άλλο που οι γονείς της με θεωρούν "μικρομέγαλο" (παρεπιπτώντως αυτή τη λέξη την ακουσα από εκείνη την οικογένεια για πρώτη φορα στη ζωή μου) ... και με συγκρίνουν με μία που έχει κάνει χειρότερα πράγματα απο μένα, και της είπαν να ξεκόψει από μένα και να κάνει παρέα με εκείνη ... δεν το πιστεύω! πρέπει να ξεκόψω απο αυτούς γενικά .. ακομα και με την φίλη μου;; Και τέλος πάντων, πραγματικα την λυπάμαι! πραγματικά! Σας παρακαλώ πειτε μου, τι μπορώ να κάνω γιατί έχει κολλήσει το μυαλό μου! Δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα... ευχαριστώ!