καλησπέρα. αυτή τη φορά δεν θα μιλήσω για μένα αλλά για μια φίλη μου. λοιπόν. πριν από περίπου 2 μέρες η φίλη μου χώρισε, για την ακρίβεια την χώρισε. το θέμα είναι ότι δεν υπήρχε κάποιος συγκεκριμένος λόγος αφού ούτε εκείνη είχε κάνει κάτι αλλά ούτε είχε γίνει κάτι γενικά. ήταν ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι. το παιδί σε όλες τις προηγούμενες σχέσεις του ένιωθε καταπιεσμένος γιατί οι κοπέλες έδειχναν να εξαρτώνται από αυτόν. με την φίλη μου όμως τα πράγματα δεν ήταν έτσι. δεν ήταν καταπιεσμένος, είχε τις ελευθερίες του όπως κ εκείνη τις δικές της, κ κατά τα λεγόμενα του ήταν η ιδανική σχέση για αυτόν ( να έχει χρόνο για τον εαυτό του, τους φίλους του κ την κοπέλα του). γενικά όλα πήγαιναν μια χαρά μέχρι που ξεκίνησαν οι τσακωμοί οι οποίοι είχαν ως κύριο θέμα ότι η φίλη μου έδειχνε αδιαφορία κατά εκείνον πάντα. μετέφραζε την μη υστερία κ καταπιεστικότητα ως αδιαφορία κ το ανέφερε συχνά, ώσπου μια μέρα έγινε ένα συμβάν: πήγε η φίλη μου για μπάνιο με την παρέα της κ εκεί που πήγαν δεν είχε σήμα. εκείνος ήξερε ότι ήταν για μπάνιο. πριν πάει είχαν μιλήσει. εκεί η φίλη μου έπαθε ηλίαση κ δεν αισθανόταν καλά κ γιαυτό δεν τον πήρε τηλέφωνο όσο ήταν εκεί (5 ώρες) κ θα τον έπαιρνε όταν πήγαινε σπίτι. όμως πριν προλάβει να πάει σπίτι την πήρε τηλέφωνο κ έγινε ο χαμός, του τύπου "δεν με σκέφτεσαι, δεν νοιάζεσαι, αδιαφορείς, μάλλον το βλέπω ποιο σοβαρά από ότι εσύ κτλ κτλ κτλ"η φίλη μου του εξήγησε πως έχουν τα πράγματα αλλά εκείνος το τραβούσε πολύ. μέχρι κ ότι βρήκε γκόμενο σκέφτηκε. τέλος πάντων για να μην τα πολυλογώ της ζήτησε να χωρίσουν γιατί θεωρεί ότι αυτό που έχουν το φθείρουν κ ότι ξέρει ότι είναι υπερβολικός κ ότι τραβάει τα πράγματα πολύ με αποτέλεσμα να την στεναχωρεί κ θα ήταν καλύτερα να το τελειώσουν γιατί αυτή την στιγμή δεν γίνεται να είναι μαζί. ο χωρισμός έγινε ως εξής : αφού έγινε το περιστατικό με το μπάνιο πήγε το βράδυ κ την πήρε από το σπίτι της για να κοιμηθούν μαζί κ ήταν μες τις γλύκες. όταν έφτασαν στο σπίτι κ πήγαν να κοιμηθούν το συζήτησαν κ εκείνος αποφάσισε ότι πρέπει να χωρίσουν. η ατμόσφαιρα ήταν πολύ περίεργη με κλάματα κ από τους δύο. μπορεί να της ζήτησε να χωρίσουν αλλά η συμπεριφορά του έδειχνε να μην θέλει. γενικά την κρατούσε στην αγκαλιά του, έκλαιγε κ έδειχνε σαν να μην θέλει να φύγει. το πρωί πριν φύγει η φίλη μου από το σπίτι του κάνανε έρωτα με πολύ έντονα συναισθήματα από ότι μου είπε. όταν πήγε να πλύνει τα δόντια της εκείνος την κοιτούσε κ όταν τον ρώτησε τι να την κάνει (την οδοντόβουρτσα που είχε στο σπίτι του) εκείνος την πήρε από τα χέρια της κ την έβαλε στη θέση της. μετά από αυτό την πήγε σπίτι της κ βγήκε έξω να την αγκαλιάσει κλαίγοντας κ την έσφυγγε. μετά από 2 μέρες την πήρε τηλέφωνο κ είπε ότι είχε ανάγκη να την ακούσει, αλλά η απόφαση του ίδια. αυτό που θέλω να μάθω είναι τι μπορεί να έχει γίνει????γιατί τέτοια συμπεριφορά????
η φίλη μου είναι 21 κ εκείνος 23 κ ήταν μαζί 1 χρόνο.