Μου λέει πως θα αυτοκτονήσει
Παιδια sos...!!!!! Πριν απο κανενα 6μηνο γνωρισα διαδικτυακα απο το φαν κλαμπ ενος καλλιτεχνη καποια ατομα με τα οποια μεταξυ μας περναμε πολυ ωραια μιλωντας,μεσα σε αυτα μια κοπελα 19 χρ,η οποια αντιμετωπιζει σοβαρα προβληματα με την οικογενεια της και τους γυρω της(περιττο να αναφερθουν).Μιλαμε μεταξυ μας μεσω facebook.Εδω και μια εβδομαδα περιπου αισθανεται ΧΑΛΙΑ και μου λεει πως δεν αντεχει αλλο,πως ολοι την αποφευγουν(δεν ειναι αληθεια) και οτι θα αυτοκτονησει!!! Πριν απο λιγο μου ειπε οτι στο τσακ την προλαβα,αν δεν εμπαινα να μιλησουμε θα το ειχε κανει.Της εχω δωσει χιλιες συμβουλες,της εχω προτεινει διακοσες φορες να παει σε ψυχολογο η να καλεσει μια γραμμη υποστηριξης και ειναι κατηγορηματικη σε ολα! δεν δεχεται τιποτα απ'ολα αυτα.Η υπομονη μου ομως εχει αρχισει να εξαντλειται...Εκανα τα παντα για να τη βοηθησω κι αυτη δεν πιανεται με τιποτα.Εχει γινει χαλια η διαθεση μου,και θελω να "ζησω".!! Δεν μπορω να το αντεξω αλλο,και δεν ξερω τι αλλο να της πω.Στην τελικη μου εσπασε τα νευρα και ξερω πως αν μιλησω πολυ αποτομα θα τα κανω χειροτερα.Κατι ομως πρεπει να κανω,και για εκεινη γιατι τη λυπαμαι καταβαθος και ειναι συμπαθητικη κοπελα,και για εμενα που πεφτει η διαθεση μου.Εχει πρηξει κι αλλα ατομα απο το φαν κλαμπ με αυτο το θεμα.Τι αλλο μπορω να κανω??? Καποια συμβουλη?