-
ΥΠΑΡΞΙΑΚΑ
Καλημέρα παιδάκια!!! χρόνια και ζαμάνια !! πως μου είσαστε?? εγώ είχα ξεχάσειων κωδικό και γενικά οχι σε
τοσο καλο mood το θεμα με το αλκοολ ακομα με αλανίζει αλλα εχω εδω και 2 μηνες που απο τοπ ρωι μεχρι το βραδι σκευτομαι τα Υπαρξιακά ...
όπως οτι θα γερασουμε , θα σταφιδιάσουμε , αυτο το ατελείωτο της ζωής _ οτι θα πεθάνουμε κάποια στιγμή , αποτομα μου ερχονε σκεψεις αυτοκτονιας αλλα πιο πολύ φοβίες είναι ...... διλαδι φοβιες μην η ολο καταστασει μου με οδηγήση εκεί :(
-
Γεια σου κ εσενα Γαρυφαλια. Χαιρομαι πολυ για το αλκοολ , θυμασαι που τα λεγαμε ? Μακαρι να συνεχισεις ετσι , αλλα 2 μηνες ειναι αρκετοι για να πεις οτι εισαι ΟΚ. Τα υπαρξιακα ?τι το ψαχνεις , την υγεια σου ναχεις , κ ολα ερχονται .
-
Γαρυφαλιά, ο θάνατος είναι η κοινή μοίρα των ανθρώπων, χωρίς διακρίσεις. Η υπέρτατη δημοκρατία...:)
Σκέψου όμως οτι ο θάνατος δε μας αφορά, επειδή όταν συμβεί δε θα υπάρχουμε πιά. Γιατί να απασχολούμε λοιπόν τη σκέψη μας με κάτι που ούτε μας αφορά αλλά ούτε και μπορούμε να το αποφύγουμε (είναι η μόνη βεβαιότητα της ύπαρξης), και να μη την απασχολούμε με το πώς θα φτιάξουμε καλύτερη τη ζωή μας, η οποία ΚΑΙ μας αφορά ΚΑΙ είναι στο χέρι μας να τη ζήσουμε όπως μας αξίζει.
Διώξε από τη σκέψη σου το θάνατο λοιπόν και κάνε χώρο για τη ζωή...:)