Καλό σου ταξίδι πατέρα μου και να με σκεφτεσαι από εκεί ψηλά
Καλησπέρα σε όλους σας
Έχω καιρό να μπω σε αυτό το forum και δυστυχώς ο λόγος που αυτή την στιγμή πληκτρολογώ αυτά τα λόγια είναι άσχημος…
Σήμερα ο πατέρας μου μας άφησε….
Έχω χάσει αρκετούς εως τώρα, γιαγιάδες παππούδες θειους φίλους, αλλά ο πόνος για τούτη δω την απώλεια δεν μπορεί να περιγραφεί….
Ήταν ο μπαμπάς μου το παλικάρι μου το στήριγμα μου… ναι είχαμε και κάποιες άσχημες στιγμές αλλά και ποιος δεν έχει σε αυτή τη ζωη?
Ο μπαμπάς μου που με έπαιρνε αγκαλιά και μου έλεγε παραμύθια με τον Ηρακλή και τον Θησέα για να κοιμηθώ και τελικά κοιμόταν ο ίδιος….
Ο μπαμπάς μου που μου έδινε το τιμόνι του αυτοκινήτου για να μάθω γρήγορα να οδηγώ.
Τα χρόνια περνούν… βλέπω τον δίχρονο γιο μου ο οποίος έχει και το όνομα του και μου έρχονται στο μυαλό οι στιγμές με τον πατέρα μου….
Το ξέρω ότι και εμείς έτσι ήμασταν πριν 36 χρόνια.
Αν και δεν καταλαβαίνει ακόμη τον παίρνω αγκαλιά και του ψιθυρίζω ότι θα είμαι πάντα δίπλα του. Πάντα θα τον στηρίζω και θα τον αγαπώ…
Ένα δάκρυ πήγε να κυλήσει σήμερα στην νεκρώσιμη ακολουθία…. το δάκρυ αυτό σταμάτησε όταν άνοιξε το φέρετρο….
Ναι ο πατέρας μου έδειχνε να αναπαύεται και να είναι ευτυχισμένος….. Στο μυαλό μου ήρθαν οι στιγμές από τα νεανικά του χρόνια και από παλιές ασπρόμαυρες φωτογραφίες.. Το δάκρυ αυτό πατέρα είμαι σίγουρος ότι εσύ το σταμάτησες .
Εσύ σταμάτησες την λύπη μου για σένα…. Έτσι ήθελες να σε θυμόμαστε και τα κατάφερες
Καλό σου ταξίδι πατέρα μου και να με σκεφτεσαι από εκεί ψηλά.
(Ο πατέρας μου έφυγε στα 75 του από πνευμονική ινωση και μετά από ταλαιπωρία αρκετών χρόνων.... Οι γιατροί δεν του είχαν πει την διάγνωση μιας και η συγκεκριμένη αρρώστια δεν είναι ιάσιμη. Εμείς την μάθαμε πριν από μερικούς μήνες
Ο πατέρας μου πέθανε ευτυχώς ήσυχα χωρίς πόνους από έλλειψη οξυγόνου
Κύριο αίτιο αυτής της σπάνιας αλλά καταραμένης αρρώστιας είναι το κάπνισμα και οι συνθήκες εργασίας)
Σας ευχαριστώ και να είστε καλά και να ζείτε την κάθε σας στιγμή με τους γονείς σας και τα παιδιά σας… Η ζωή είναι μικρή μην την σπαταλάτε άσκοπα
Βασίλης Θεσσαλονίκη