Παιδια καλησπέρα σας!!!Προβληματίζομαι με κάποια πράγματα στη σχέση μου και θα ήθελα και μια άποψη από εσάς,γιατί η γνώμη ενός τρίτου είναι πιο αντικειμενική!!! Το θέμα που με απασχολεί έχει ως εξής: :)
Το αγόρι μου έχει αρκετά κουραστεί με τη δουλειά και πιέζεται πολύ..επιτέλους όμως πήρε την άδεια των 10 ημερών!Μόλις άρχισε η άδεια ετοίμασε τα πράγματά του για Ρόδο να παει να δει τον αδερφό του που μένει εκεί,και να δει και παρέες του!Εγώ δεν μπορούσα να ακολουθήσω λόγω υποχρεώσεων που ήταν πολλές και δυσκολευόμουν...Κάθισε 2 μέρες και μετά έφυγε για Κω να δει τους γονείς του όπου κάθισε 4 μέρες και μετά ξαναπήγε στη Ρόδο και αποφάσισε να επιστρέψει μια μέρα πριν παει πάλι στη δουλειά του!!Εγώ με τις υποχρεώσεις ηρέμισα για αυτές τις μέρες και έχω αρκετό χρόνο στη διάθεση μου!!Όμως εκεινος θα έρθει μια μέρα πριν τη δουλειά του και μετά θα είναι πάλι κουρασμένος καθημερινά και δεν θα κάνουμε τίποτα...Δεν θα έπρεπε να αφιερώσει και σε εμένα μερικές μέρες από την άδειά του???Να βγούμε επιτέλους χωρίς να έχουμε υποχρεώσεις??Να έχουμε άπλετο χρόνο στη διαθεσή μας??Παει πάλι στον αδερφό του και τις παρέες του??Εμένα τι με εχει τελοσπάντων για να καταλαβω??:confused: