Καλησπέρα και πάλι.Θέλω να περιγράψω κάτι που νιώθω τις τελευταίςες μέρες και με έχει τρομάξει ,αλλά δεν έχει καταφέρει να με πανικοβάλλει.(προς το παρόν τουλάχιστον).
Με τις διαταραχές πανικού , η καρδιά είναι από τα όργανα που δίνει έντονη συμπτωματολογία. Υπέφερα πιο παλιά από ταχυπαλμία, ενίοτε δυσπνοια ,τσιμπήματα, φτερουγίσματα. Πήγα στον καρδιολόγο πριν κανένα 8μηνο και έκανα καρδιογράφημα, όλα οκ. Επειδή δεν πείστηκ πήγα ξανά μετά από 2 μήνες και έκανα και τρίπλεξ. όλα οκ και πάλι. όταν γράφτηκα γυμναστήριο, έπαθα κρίση πανικού πάνω στο διάδρομο και φυσικά δεν ξαναπάτησα στο γυμναστήριο ,αφού ήμουν σίγουρη ότι έχω πρόβλημα στην καρδιά.Ξαναπήγα στον καρδιολόγο και έκανα τεστ κοπώσεως που και αυτό ήταν οκ. Ο καρδιολόγος φυσικά κατάλαβε ότι έχω άγχος και προσπάθησε να με καθησυχάσει και το πέτυχε. Τις τελευταίες μέρες όμως νιώθω κάπως περίεργα την καρδιά μου. Σαν να σταματάει και μετά ξαφνικά να κάνει ένα δυνατο παλμό. Τον παλμό αυτό ορισμένες φορές τον νιώθω και στο λαιμό ή στο στέρνο. Ο φίλος μου , μου λέει ότι είναι άγχος . Εγώ όμως έχω τρομάξει.Από την μία θέλω να πάω ξανά στον καρδιολόγο, αλλά ντρέπομαι κιόλας. Εντωμεταξύ έχω την Τετάρτη ραντεβού για ψυχοθεραπεία και δεν ξέρω αν θα μπορέσω να περιμένω τόσο για να το συζητήσω με την ψυχολόγο. Γενικά, δεν έχω άλλα συμπτώματα ή και να έχω αραιά και πού δεν μου καταλήγουν σε κρίσεις πανικού. έχω καταφέρει σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο ελέγχου τους. Αλλά τώρα τί είναι αυτό? έχεις κανείς αντίστοιχη εμπειρία?