Αποτυχια στις πανελληνιες..τωρα?
Οπως ηταν λοιπον αναμενομενο απετυχα στις πανελληνιες βγαζοντας μολις 5042 μορια (το αποκαλω αναμενομενο γιατι φετος δεν διαβαζα και στο τελος μετα απο την αποτυχια σε ενα μαθημα που πιστευα θα τα παω καλα και τελικα τα πηγα χαλια τα παρατησα τελειως).Η αληθεια ειναι οτι στην αρχη δεν με πειραξε καθολου.Εβλεπα π.χ. αλλες να κλαινε,αλλοι να λενε οτι μισουν τους εαυτους για τον τοσο κοπο που καναν για το τιποτα και αλλα πολλα,αλλα εγω χαλαρα,σαν να μην εγινε τιποτα..Οταν ομως αρχισα να ψαχνω σχολες για μηχανογραφικο,ειδα οτι δεν υπαρχει σχολη που να θελει τοσα λιγα μορια.Ε εκει με πειραξε...πιστευα οτι κατι θα υπαρχει.Και τωρα πρεπει να κατσω να σκεφτω το τι θα κανω απο δω και περα...Καταρχας δεν υπαρχει περιπτωση να μπω στην διαδικασια να διαβασω σοβαρα γιατι 1ον δεν υπαρχει περιπτωση να το κανω και 2ον ειδα και τους αριστουχους στο σχολειο μου ποσο καλα εγραψαν(μαθητες του 19-20 μου βγαλαν μονο 14.000-16.000 μορια)..Αρα το να ξαναδωσω θα ναι η τελευταια επιλογη μου,αν τελικα δεν βρω κατι αλλο...Και επισης δεν θελω να παω επαρχια,γιατι δεν μαρεσει η νεα αρχη..Τελοςπαντων,εσεις τωρα τι θα μου προτινατε να κανω?Ποιες ειναι οι επιλογες μου?(Θα συμπληρωσω μηχανογραφικο αλλα επειδη οι πιθανοτητες να μπω καπου ειναι ελαχιστες προς μηδενικες,πρεπει να κοιταξω και τιποτα αλλο).