H άσχημη εμπειρία μου απο κέντρο ψυχικής υγείας
μόνο έτσι δεν θα έπρεπε να λέγεται συγκεκριμένο κέντρο των δυτικών προαστείων. αφού έκλεισα ραντεβού για έπειτα απο δυο μήνες ήρθε η πολυποθητη μέρα. αφου έχω καταπονηθεί εδω και τρεις μήνες με διάφορα μου φάνηκε λες και θα εβρισκα παρηγορια εκει. Η βαριεστημένη γραμματεας σε υποδεχεται με μουτρα και στυλακι λες και σε ξερει απο χτες. απαραδεκτος τονος και τροπος ομιλίας. αφου εφτασα στην ωρα μου εφαγα και ενα στησιμο 20 λεπτων για να με υποδεχτει μια επισκεπτρια υγειας η οποια με κοιταζε με βλεμμα 'ελα τωρα κοριτσακι δεν εχεις τιποτα' χαμογελουσε κιολας οση ωρα της ελεγα εγω τον πονο μου. το κορυφαιο δε ηταν το σχολιο σχετικα με την σχεση μου οτι ΄να ξερεις οτι στους αντρες δεν αρεσουν οι γυναικες που αρρωσταινουν ολη την ωρα' .η γνωμη της ηταν οτι δεν εχω και κατι σοβαρο,ασχετα αν εχω λιωσει τρεις μηνες τωρα και οτι αλλος στην θεση μου δεν θα πηγαινε καν εκει. με ενημερωσε με βαρια καρδια οτι καποια στιγμη θα με ενημερωσει για το ραντεβου με τον ψυχιατρο. σημερα ξυπνωντας και νιωθωντας πολυ ασχημα πηρα τηλεφωνο εκει για να δω αν μπορει να με δεχτει καποιος γιατρος να με δει γιατι η κατασταση μου δεν παει καλα. μου απαντησε οτι θα ρωτησει τον/την ψυχιατρο αν μπορει να με δει. η απαντηση ήρθε 4 ωρες αργοτερα λεγοντας μου οτι αν θελω μπορει να μου κλεισει ραντεβου για τις 25 ιουλιου. συγχαρητηρια σε ολους τους ασχετους που δεν κανουν εναν ελεγχο να δουν τι γινεται εκει. η δημοσιουπαλληλικη νοοτροπια σε ολο της το μεγαλειο.