γιατί δεν φέρθηκε κάπως αλλιώς......?
Καλησπέρα....
Το βράδυ στις 15 Δεκεμβρίου που πέρασε ήμουν σε καλεσμένη σε μια γιορτή κ εκεί που όοολα ήταν βαρετά κ μου την έπεφτε ένας τύπος ξενέρωτος μπήκε μέσα εκείνος...................... :p
Mε την πρώτη ματιά που του έριξα κόλλησα οπότε κ επιδίωξα μετά απο εκείνη την πρώτη συνάντηση τουλ. να τον βρω στο fb κ να προχωρήσει η γνωριμία μας.....
Κ μια απ τις φορές που κάπου κάπου μιλούσαμε κ ενώ φλερτάραμε κανονικά κ είπα ωραία εδώ είμαστε, μου αποκάλυψε οτι είχε σχέση.....
Οπότε κ εγώ το γύρισα στα κινέζικα τύπου ναι κ εγώ λάθος κατάλαβες οτι καίγομαι κτλ....κ έκτοτε δν τ ξαναμίλησα ποτέ....έπνιξα συναισθήματα κ αφού τι είχα τι έχασα προχώρησα....
Βέβαια μέσα μ περίμενα την στιγμή που θα χωρίσει κ θα γίνει αυτό το κάτι με εμάς....γτ ήμουν σίγουρη κ το είχα νιώσει οτι κάτι υπήρχε μεταξύ μας....
Κ ενώ όλον αυτό τον καιρό εγώ αναλωνόμουν σε διάφορες αδιάφορες σχέσεις κ σε μια τελευταία σχέση που μόνο σχέση δν ήταν (εγω την πάλευα κ ο άλλος ήθελε περισσότερο το σεξ), γενικά ήταν μια σχέση του μαζί (δυο φορές τη βδομάδα) κ χώρια, την οποία κ είχα ψιλολήξει γτ βαρέθηκα να την παλεύω, εμφανίστηκε πάλι εκείνος στη ζωή μου................
Τπτ το σπουδαίο, ξανάρχισαν απλές συζητήσεις στο φεισμπουκ..φλερτ...μέχρι που προχθές το βράδυ τον συνάντησα τυχαία σε ενα μαγαζί που βγηκα κ τον χαιρέτησα -ήταν η δεύτερη φορά που τον είδα κ ένιωσα το ίδιο συναίσθημα όπως την πρώτη φορά-...
Χαιρετηθήκαμε κ είπαμε οτι θα μιλήσουμε κ στο fb μιας κ ήμασταν σε άλλες παρέες τότε...
έτσι έγινε κ για να μην τα πολυλογώ αφού μου έβγαλε το λάδι για να το κάνει μου ζήτησε επιτέλους να βγούμεεε....
Βγήκαμε χθές.....η τρίτη φορά που τον έχω δει στην ζωή μου......
Μιλήσαμε....γνωριστήκαμε.....� �ρθαμε πιο κοντά.....μέχρι που πήγε την κουβέντα στα αισθηματικά...ε κ όταν κτλβε οτι είμαι single :p με φίλησε........κ εκεί σταμάτησε ο χρόνος.....με ξαναφίλησε μερικές φορές ακόμη κ φυσικά με γύρισε σπίτι μου...
Σήμερα όμως ούτε ένα σημάδι ζωής..... ούτε μνμ, ούτε τηλ. Ούτε τώρα στο fb που ειναι ονλινε....τπτ.....
Τι έγινε ρε παιδιά??
Μετάνιωσε ή μήπως το έζησα στον ύπνο μου?
Είμαι τόσο ευτυχισμένη που έγινε......κ τώρα τόσο εκνευρισμένη.....
Βέβαια, χθές μου είπε να πάμε για μπάνιο, αλλά περίμενα πως θα με έπαιρνε τηλ. ή θα ξαναμιλούσαμε τελοσπάντων μετά την δουλεια μ......
Να τ στείλω πρώτη δν νομίζω οτι είναι κ το σωστό.....
Τι λέτε?
Ευχαριστώ......