Ξεσπασματα στο συντροφο λογω προβληματων στην οικογενεια
Καλησπερα! αποφασισα να γραψω μηπως κ μετριαστουν οι αγωνιες μου. ειμαι σε μια σχεση με ατομο που ξερω 8 χρονια κ λογω προβληματων στη δικη μου οικογενεια [οικονομικα, ψυχικα μητερας] ξεσπαω συνεχεια πανω του. εκεινος εχει μια ηρεμη σχετικα ζωη κ οικονομικη ανεση, αποφοιτος ιδιωτικης σχολης αλλης πολης απο τη δικη μου. πιο συγκεκριμενα, οταν μου λεει πως περναει καλα με φιλους του παρεες κλπ κ γω ειμαι κλεισμενη σ ενα σπιτι με μια διπολικη μητερα, δεν μπορω να χαρω με τη χαρα του. αντ' αυτου, του λεω γιατι δεν εισαι εδω μαζι μου? και γινομαι απαιτητικη, ενω δεν ειμαι πραγματικα ετσι. μου ειναι πολυ δυσκολο να κραταω μεσα μου οσα με πληγωνουν κ να τα κρυβω. αν δεν εχεις στηριξη κ συμπαρασταση, ειδικα απο το ατομο που εισαι μαζι, πως να την περιμενεις απο τους αλλους? / τωρα ειμαι σε οριακη κατασταση, ζητησα συγγνωμη για πολλοστη φορα. τι ειναι προτιμοτερο να κανω? να του ζητησω να χωρισουμε να μην τον επιβαρυνω πια με δικα μου αγχη κ προβληματα, να τον ελευθερωσω? :( αν ο αλλος δεν του βγαινει απο μονο του να σε στηριξει, δεν μπορεις να το επιβαλλεις.. , σκληραινεις κ πας παρακατω?:confused: ...