σχετικα με το πως οι ανθρωποι γνωριζονται μεταξυ τους..
πολες φορες απο οτι παρατηρω οι ανθρωποι εχουν μια ταση να εμπιστευονται ανθρωπους που τους ξερουν παρα πολα χρονια οστοσο εγω αναρωτιεμαι αν αυτη η τακτικη ειναι σωστη.. για παραδειγμα ποσες φορες ανθρωποι που ξεραμε απο μικρα παιδια μας πουλησαν η μας απογοητευσαν? σιγουρα χιλιαδες και ποσες φορες εμφανιστηκε καπιος απο το πουθενα και μας ειπε τι σκεφτομασταν σα να διαβασε τη σκεψη μας? τελικα τι συμβενει οταν γνωριζεσε πολα χρονια με καπιον? γινετε οντος ανθρωπος της εμπιστοσυνης σου η απλα συνηθιζεις τα ελατοματα τις παραξενιες του τα σπαστικα του τα καλα του και τα αναποδα και ετσι πιστευεις απλα οτι μπωρεις να τον εμπιστευτεις? θα μου πεις τωρα οταν καπιον δε τον ξερω καλα πως μπωρω να ξερω οτι ειμαι ασφαλης μαζι του? εγω προσοπικα σε αυτο το θεμα εχω ως κριτιριο τα ματια αν δω ματια μικρου παιδιου σε καπιον που ειναι πχ 25 μπωρει να θελησω να τον γνωρισω ακομα και αν τον ηξερα μολις χτες η αν αντιθετος τα ματια μου βγαζουν τρελα προσπαθω να εξαφανιστω οσο πιο γρηγορα γινετε...! εγω λειτουργω με αυτο το συστημα μονιμως... εδω και πολα χρονια