Ο σύντροφος μου πάσχει από διαταραχή πανικού
Καλημερα και καλο μηνα, χρειαζομαι την βοηθεια σας, με τον συντροφο μου ειμαστε 4 χρονια μαζι και εχουμε ξεπερασει αρκετα προβληματα αλλα αυτο δεν ξερω με εχει κατακερματισει πριν απο 3 εβδομαδες επαθε την πρωτη και πολυ ισχυρη κριση πανικου, τον ετρεχα στο νοσοκομειο ενα βραδυ σαν τρελη γιατι νομιζαμε οτι πεθαινει, αλλα \"ευτυχως\" ηταν κριση πανικου και το διαπυστωσαμε σχεδον αμεσωσ γιατι και η μητερα του πασχει απο το ιδιο ακριβως την επομενη πηγαμε σε ψυχολογο και μετα απο μια εβδομαδα του ειπε να ξεκινησει τα seroxat, απο εκεινη την ημερα δεν τον αναγνωριζω εχει αλλαξει, ειναι συνεχεια πεσμενος, σκεπτικος και κοιμαται παρα πολυ και το καταλαβαινω αυτο αλλα θελω να σας ρωτησω επειδη σε αυτη την φαση νιωθω τελειωσ αχρηστη και πραγματικα κοντευω να τρελαθω, μπορειτε να μου δωσετε καποια συμβουλη τι πρεπει και τι δεν πρεπει να κανω πως μπορω να τον βοηθησω, ευχομαι να το ειχα παθει εγω αντι για αυτον γιατι δεν νομιζω οτι θα το αντεξω να τον βλεπω αλλο ετσι. Σας ευχαριστω και ευχομαι σε ολους καλο καλοκαιρι.