Τάσεις φυγής, άγχώδη συμπεριφορά και φοβία για τον πατέρα μου.
Γεια σας, παρατηρώ πως αυτό που φοβόμουν έγινε και φέτος.. Βγάζω απίστευτη αρνητικότητα προς την οικογενειά μου. Η αρνητικότητα αυτή πηγάζει απο το αγχος το οποιο μου δημιουργείται απο το ίδιο μου το σπίτι και στην παρουσία του πατέρα μου κυρίως μέσα σ αυτο ή την ώρα που γνωρίζω πως θα επιστρέψει απο την δουλειά του. Αυτο μπορώ να το δικαιολήσω κατα την περιοδο της εφηβείας μου αλλα πλέον ειμαι 23 φοιτήτρια και δεν δικαιολογείται τουλάχιστον απο εμένα αυτη η συμπεριφορά μου. θα περάσω πάλι ενα καλοκαίρι μέσα στο υπνοδωμάτιο μου με το λάπτοπ αγκαλιά και πολύ διάβασμα για να ξεχνιέμαι και θα έχω μέσα μου αυτό το περίεργο συναίσθημα πως απο ώρα σε ώρα θα μπεί στο δωμάτιο να μου κάνει παρατήρηση ή να ρίξει κάποια ειρωνία για την συμπεριφορά μου και την αρνητικότητα- εσωστρέφεια μου προς αυτόν και την "οικογένεια μου". Όσο και αν τον αγαπάω δεν μπορώ να κάνω αλλιώς. Οι τάσεις φυγής μου καθημέρινα ξαναέρχονται, γίνομαι αγχώδης ολο και περισσότερο ακόμα και στον ύπνο μου και το μόνο που θέλω είναι να φύγω απο αυτό το μέρος. Τι μπορώ να κάνω για να είμαι καλύτερα μέσα μου και να αποβάλλω αυτό το άγχος που δυσκολέυει τόσο τις μέρες παραμονής μου εδώ;:(