Δεν μ αρεσει πλεον το τσιγαρο
γεια σας,παλιοτερα ημουν καπνιστης και καπνιζα 3-4 πακετα τη μερα...και γουσταρα την καθε ρουφηξια τωρα εχω προβλημα γτ οταν καπνιζω ειναι σαν να καπνιζω χαρτι σκετο -η νικοτινη σαν να μην υπαρχει και εδω και 10 μηνες καπνιζω το τσιγαρο με την προσδοκια να μου αρεσει οπως καποτε...-αλλα καθε φορα που καπνιζω ειναι χειροτερη απ την αλλη..
ωραια θα μου πεις γτ δεν το κοβεις?δεν το κοβω γτ δεν εχω που να ξεδωσω και γτ δεν θελω να το κοψω-αυτο που θελω ειναι να μου αρεσει παλι το τσιγαρο οπως και πριν -2,3 χρονια που καραγουσταρα.πιστευω πως αν αρχισει και μ αρεσει το τσιγαρο θα περαασει και καπως η καταθλιψη θα μετριαστει...-οταν καπνιζω η γευση και ο καπνος μου φερνει αηδια-υαπαρχει κανεις που ενω ηταν καπνιστης ξαφνικα δεν του αρεσε το τσιγαρο-και αν ναι τι εκανε για να του ξανααρεσει ,αλλαξε κατι στη ζωη του στη διατροφη του κλπ?παλιοτερα ετρωγα μονο και μονο για να απολαυσω το τσιγαρο και τωρα τρωω συνεχεια ...δλδ επενδυσα πολλα σ αυτην την απολαυση και τωρα που στερεψε αυτη η χαρα δεν ξερω τι να κανω...το κομπολοι δεν συγκρινεται με το τσιγαρο..