Ερωτευμένη παράφορα με γυναίκα ......
Παιδιά , δεν θα ήθελα να το παίζω μονοτερμα , υπαρχει problem , λοιπον ................. πρωτα απολα ξεπερέρασα κατα καποιον τροπο τα υπαρξιακά μου ............... 2) ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑ το ζαζαζού που λέμε που ειχα να το νιώσω 4 χρόνια ............... που είχα ξεγράψει των έρωτα απο την ζωή μου εντελώς !! Ερωτεύομαι άτομα , αλλα ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕ δεν κάνω καμια κίνηση και περνάει έτσι ο καιρός , τώρα είμαι σκαλωμένη !!!!!!! ΜΕ μία κοπέλα 27 χρονών δεν θα ήθελα να απω περισσότερα ...........έρωτας όμως ! δεν ξέρω τι σεξουαλικότητα έχει............φοβάμαι άλλωστε ........... την απόριψη !!!! μια βοήθεια , κάτι, κάποιος , κάποιοα , ο κλοιός στενεύει !!! Τι να κάνω επάυτου ??? Το άρωμα της ............ το χάδι της ...................... !!!!!!!!!!! Είναι θεά...... πέρα απο το εξωτερικό................ εχει εξαίσιο χαρακτήρα !!!!!!!!!έχει αρκετούς φίλους στο fb , βάζει like , εγώ ζηλεύω ....... την σκέυτομαι απο το πρωι μεχρι το βράδι και φτιάχνω διάφορα σενάρια.........βιώνοντας και την απόριψη στο πετσί μου σαν ενδεχόμενο .... δεν ξερουμε την σεξουαλικοτητα της , και ουτε θα ηθελα να χαντακωθώ .... όπως και να στιγματισστώ ...... τωρα τι ΚΑΝΟΥΜΕ???????????