πριν-> σχέση εξ'αποστάσεως / τώρα-> κανονικά. Τι φταιει?
Καλημέρα,
είμαι 26 χρονών και έχω σχέση εδώ και ένα χρόνο+ με μια κοπέλα. Την ήξερα λίγο απο την δουλειά και τα φτιάξαμε λίγο πριν φύγω για εξωτερικό πέρισυ τον Ιούνιο. Ένα μήνα πριν φύγω ξεκινήσαμε σχέση. Είχαμε σχεδόν απο τις πρώτες μέρες πει ότι θα το προσπαθούσουμε και απο απόσταση και αν μας βγει μας βγήκε.
Φεύγω για εξωτερικό και ξεκινήσαμε skype-μηνύματα κτπ κτπ.. όλα καλά... τα είχαμε υπολογίσει όλα, είχαμε το πρόγραμμα μας και μιλούσαμε στο skype κάθε μέρα απο το απόγευμα-βραδάκι και είχαμε σταθερή επικοινωνία. Τέλος του πρώτου μήνα ανέβηκε εκείνη . Μετά εγώ και έτσι πήγε όλο το χρόνο.. Σχεδόν κάθε μήνα συναντιόμασταν και ξέραμε πότε θα είναι η επόμενη φορά που θα συναντηθούμε. Όλα ήταν ΤΕΛΕΙΑ.. ανυπομονούσαμε πότε θα βρεθούμε ο ένας με τον άλλο. και δεν μιλάω για μία μέρα... βλέπαμε ο ένας τον άλλο τουλάχιστον 10 μέρες την φορά.
Το είχαμε συζητήσει και είχαμε πει ότι θα είναι μόνο για ένα χρόνο. Μμετά δεν θα ανανεώσω το συμβόλαιο και θα γυρίσω. Γύρισα αρχές του μήνα.
Περάσαμε όλη αυτή την κατάσταση η οποία ναι μεν άντεξε αλλά είχε πολλά ... ευχάριστα και δυσάρεστα. είχε θέματα υγείας απλά μεν αλλά δεν παύει να ήταν δυσάρεστα δε, και σταθήκαμε βράχος. Πήγαμε και ταξιδάκια ... όλα καλά..
καθε φορά που συναντιόμασταν είτε ελλάδα είτε έξω ήταν τέλεια!!
Γυρίζοντας την Δευτέρα είχα εγώ μία μικρή γκρίνια λόγω ζέστης κτπ αλλά τπτ σπουδαίο.. Μετά από 3-4 μέρες άρχισε να μου λέει ότι φοβάται. Φοβάται ότι ανοιγόμαστε σε συγγενείς (θα πάμε σε ένα γάμο τέλος του μήνα από το σόι μου) και φοβάται την περίοδο της στρατιωτικής μου θητείας. Τόσο καιρό λέμε ότι έχουμε μία πολύ σοβαρή σχέση κάνουμε όνειρα για το μέλλον και είχα πει ότι το Νοέβριο θα μπω φαντάρος και μετά θα μείνουμε μαζί, θα συγκατοικήσουμε. όλα καλά, μέσα στην τρέλα και την ανυπομονησία για να είμαστε μαζί και τώρα τι ?
την ρωτάω και την ξαναρωτάω και μου διαβεβαιώνει ότι απλά αισθάνεται κάπως και φοβάται και δεν είναι κάτι άλλο.
Εγώ όταν φοβάμαι, δεν φοβάμαι για εμένα αλλά για τον αλλο... αυτή φοβάται τον εαυτό της! και δεν μιλάω ότι θα με κερατώσει και τέτοια χαζά απλά ότι δεν θα την παλέψει να περιμένει άλλο.. και συνέπεια αυτού θα είναι να έχει ένα πολύ κακό αντίκτυπο στους συγγενείς που έχει γνωρίσει μέχρι τώρα από το σόι μου και αυτους που θα γνωρίσει τέλος του μήνα.
Εντάξει το καταλαβαίνω ότι φοβάται αλλά τι να της πω? όταν αγαπας τον αλλο περιμένεις. Το ξέρω ότι περίμενε ήδη αλλά μαζί κάνουμε υπομονή όχι μόνη της . Απο τη μία θέλω να της πω όλα καλά δεν θα έχεις πρόβλημα και τέτοια και απο την άλλη ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ δεν αντέχω άλλο και τέτοια όσο θα είμαι ήδη μέσα για φαντάρος.
Τα "φώτα" σας παρακαλώ...