Είμαι σχεδόν 11 μήνες σε απραξία.Σταμάτησα τη σχολή την οποία μάλλον θα παρατήσω γιατί έχουν περάσει τα χρόνια και έχω μείνει με πολλά μαθήματα αν και μεγάλη βλακεία(είμαι 17ο εξαμηνο με 16 θεωρίες και 4 εργ).H σκέψη μου είναι πιο αργή και απο τον θάνατο και το μυαλό μου το αισθάνομαι κενό σαν κάτι να το βαραίνει και να συμπιέζεται και εκτός απο παράλογες σκέψεις δεν δημιουργείται καμιά σκέψη λειτουργική και παρακίνησης.Δυσκολεύομαι και στο πιο απλό.Πχ είναι να μαζέψω τα πράγματα απο το τραπέζι κ τρώω σκάλωμα.Νιώθω ότι χάζεψα γιατί συμπεριφέρομαι περίεργα και έχω αυτή τη σκέψη που είναι λες και διαγράφηκαν τα πάντα απο μέσα μου.Αναμνήσεις,γνώσεις,πεπo iθήσεις.Παλιότερα στον γραπτό λόγο είχα περισσότερη ευχέρεια και σχολίαζα τα πολιτικά κάνοντας και χιούμορ και τώρα είναι σαν να μη έχω άποψη για τίποτα.Έχω αλογία η οποία μου προκαλεί δυσκολία στις κοινωνικές επαφές συν το ότι αισθάνομαι σαν ζόμπι όταν βγαίνω,σαν τηλεκατευθυνόμενο.Το ερώτημά μου είναι αν επανέρχεται το μυαλό και με ποιους τρόπους η σκέψη γίνεται πιο γρήγορη αν υπάρχει τρόπος.Τα φάρμακα βοηθάνε σε αυτό ή δυσχεραίνουν το πρόβλημα;Πρόσφατα μου έγινε μείωση στο Invega από 12 mg σε 9.Παίρνω επίσης solian 600mg.Ο γιατρός μου λέει να προσπαθήσω να διαβάσω κανα μάθημα αλλά εγώ το βλέπω πολύ δύσκολο απο τη στιγμή που δεν μπορώ να παρακολουθήσω ούτε τηλεόραση.Επίσης να πω ότι έχω υπνηλία και ατονία.Γενικά η φυσική μου κατάσταση είναι στα χειρότερά της και λόγω της καθιστικής ζωής.