Συνάντηση Των ΑΚ(Ανώνυμοι Καταθλιπτικοί)
Βγήκα χθες μετά από 4 μήνες και πήγα να κάνω μια βουτιά σε μια παραλια από της πολλές της Αττικής.Φυσικά,έκατσα σε εκείνη με των λιγότερο κόσμο,έτσι ώστε,σε περίπτωση που αγριέψουν τα πράγματα και αποφασίσουν να με φάνε να προλάβω να φύγω και να επιστρέψω στην σπηλιά μου.Μου άρεσε τόσο,που κατάφερα να ξεχαστώ και ξεροψήθηκα.Σήμερα,άσχετα που σωματικά αισθάνομαι σαν ξεροψημένο bacon,ψυχολογικά αισθάνομαι καλύτερα από τι έχω αισθανθεί εδώ και μήνες.
Μετά που διάβασα και ο ίδιος αρκετά topic,είδα ότι το δικό μου πρόβλημα είναι μικρότερο από των περισσοτερων εδώ μέσα,μιας και δεν ακολουθώ κάποια φαρμακευτική αγωγή,ούτε έχω κάποιου είδους ψυχολογικές διαταραχές πέρα από μίζερες σκέψεις.Αλλα Όπως είπε κάποιος,πολύ σωστά,στο αρχικό topic που άνοιξα "Νομίζω το δυσκολότερο βήμα για την επανακοινωνικοποίηση είναι ότι όλοι όσοι
"το έχουν χάσει" δεν έχουν μια αρένα για να εξασκηθούν μαζί με άλλους που θα
είναι στο επίπεδό τους και άρα κατανοητικοί, αλλά αναγκάζονται να συμμετέχουν
σε παρέες που είναι ήδη χαρούμενες και να φέρονται ψεύτικα."
Οποτε,αποφάσισα να ανοίξω αυτό το topic και μέσα αυτού να βοηθήσω των εαυτό μου και άλλους παρόμοιους με εμενα με το να προτείνω να κανονίσουμε κάποιου είδους εξόδου.Πιστεύω ότι θα αισθανθούμε πιο άνετα μιας και θα είμαστε παρόμοια άτομα,θα μας δοθεί η ευκαιρία να κοινωνικοποιηθούμε και θα καταφέρουμε να βάλουμε λίγο φως μέσα στην μαυρίλα.
Δεν ξέρω να προτείνω κάποιο κατάλληλο μέρος...Δηλαδή,αρχικά σκέφτηκα να προτείνω μια βραδινή έξοδο σε κάποιο μαγαζί,αλλα έδωσα άκυρο σε αυτήν την σκέψη γιατί κάποιοι κάποια στιγμή απλά θα χαθούν(και εγώ μέσα σε αυτούς,μιας και θα πιω και θα πάρει μπρός ο rambo μέσα μου) και κάποιοι άλλοι θα μείνουν μονοι,επίσης κάποιοι μπορεί να μην αισθανθούν άνετα σε συνωστισμένα μέρη οποτε θα χαλάσει ο όλος σκοπός της εξόδου.Μετά,σκέφτηκα μια βραδινή επίσκεψη παραλίας,θα είμαστε εμείς και εμείς και η φωτιά.Οποτε κατάλληλο μέρος ώστε να γνωριστούμε και να αναλύσουμε ελευθερα την κοσμοθεωρία κάθε παρευρισκομένου,χωρίς διακοπές από happy go lucky κόσμο.Έδωσα άκυρο και σε αυτό γιατί μπορεί κάποιος να χαθεί στην θάλασσα.Δεν το θέλουμε αυτό!!!
Οποτε,aν κάποιος έχει κάποια ιδέα να προτείνει,παρακαλώ!!!!,ελευθ ερα.
Τέλος,ελπίζω να μη μείνει αυτό το topic απλά σαν κάτι που πρότεινα,αλλα να γίνει πράξη και να βρεθούμε όσοι βρεθούμε και να αρχίσουμε να αλλάζουμε σιγά σιγά στάση ζωής.
http://www.youtube.com/watch?v=rtqOeA03C3Y
:rolleyes: