Απογνωση......Δε ξερω τι να κανω.....
Καλησπερα σ ολους... Εχω παρααααααα πολυ καιρο να μπω στο φορουμ ,βασικα χρονια...
Ομως το τελευταιο διαστημα δεν ειμαι καθολου καλα κ θα ηθελα να μοιραστω μαζι σας αυτα που με ταλαιπωρουν.......
Ζω μαζι με την μητερα μου κ τον πατριο μου κ τωρα η μαμα μου περιμενει παιδι,ειναι εγκυος. Ο πατριος μου δε θελει να μενω μαζι τους λογω οικονομικου κ τωρα ειδικα που θα γεννηθει κ το αδερφακι μου θα ναι η κατασταση πιο δυσκολα για μενα. Δυστυχως η μαμα μου τωρα που ναι εγκυος δε θελω να την στεναχωρω κ ενω ξερει πως αυτος δε με θελει σπιτι δε θελει να το πιστεψει ,επιμενει για το αντιθετο... μου το χει πει αυτος στα ισια κ τον ειχα ακουσει που μιλαγε κ στο τηλεφωνο μ εναν γνωστο του που του ελεγε πως πρεπει να μου βρουν δουλεια καπου μακρυα για να φυγω. Σπουδαζω ακομα, δουλεια δε μπορω πουθενα να βρω ,δε βρισκω ,,,,,, ειμαι μολις 20 χρ κ δεν εχω κανεναν αλλον συγγενη εκτος απο την μητερα μου..... ειμαι εντελως μονη μου..........
Εχω μια σχεση εδω κ ενα μεγαλο χρονικο διαστημα κ παμε σοβαρα με το παιδι αυτο αλλα δε θελω να του φορτωθω κ να παω να μεινω σπιτι του. Πρεπει κατι να γινει μεχρι να βρω δουλεια.....
Κ τωρα τελευταια δεν φτανει που εχω το παραπανω προβλημα που σας ειπα τσακωνομαι κ συνεχεια με το αγορι μου για καποιους χαζους λογους αλλα δε φτανει για αυτους τους χαζους λογους να λεει μεγαλες χοντραδες κ να με πληγωνει πολυ....ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ το στηριγμα μου δεν εχω κανεναν ειμαι εντελως μονη κ τωρα που τσακωνομαστε νιωθω χειροτερα... ΟΛΕΣ αυτες οι καταστασεις μ εχουν φερει σ ενα ειδους καταθλιψης ΚΑΙ ΔΕΝ εχω απολυτως ορεξη για τιποτα................ Τοσο μα τοσο μονη.... τι ασχημο αισθημα ειναι αυτο? ΟΛΟ Κλαιω.......... δε ξερω τι κανω. βοηθηστε με................ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΩ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ.